Haberler

Keskinoğlu'nun Kurucusu Anıldı

Keskinoğlu Şirketler Grubu'nun temellerini atan İsmail Keskinoğlu, ölümünün 13'üncü yıldönümünde kabri başında anıldı.

Keskinoğlu Şirketler Grubu'nun temellerini atan İsmail Keskinoğlu, ölümünün 13'üncü yıldönümünde kabri başında anıldı.

2001 yılında 101 yaşındayken yaşamını yitiren Keskinoğlu Şirketler Grubu'nun kurucusu İsmail Keskinoğlu, Kayalıoğlu Mahallesinde bulunan Sami Ersöz mezarlığındaki mezarı başında anıldı. Burada sağanak yağmur altındaki anma töreninde, İsmail Keskinoğlu adına yaptırdığı ilkokulun öğrencileri mezarına çiçek bıraktı. Öğrencilerden Melisa Gözlet, yazdığı bir kompozisyonu okudu.

Keskinoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi ve Pazarlama Sorumlusu Keskin Keskinoğlu, dedesinin temellerini attığı Keskinoğlu adını büyütmek için var güçleriyle çalıştıklarını söyledi. 4 bin çalışanlarıyla, 75 ülkeye ihracat yaptıklarını belirtilen Keskinoğlu, "Keskinoğlu ve Ravika markasını dünya markası yaparak dedemizin adını tüm dünyaya duyuracağız. Onun bizi duyduğuna inanıyoruz. Onun manevi ruhu önünde saygı ile eğiliyoruz" dedi.

Fevzi- Mehmet Keskinoğlu ve torunları, anma törenine katılanların taziyelerini tek tek kabul etti. İsmail Keskinoğlu'nun'nun çok sevdiği nane şekeri törene katılanlara dağıtıldı. Törenen okunan duaların ardından sona erdi.

Öte yandan Kayalıoğlu Mahallesi girişindeki Keskinoğlu Şirketler Grubu merkez tesisi önünde gün boyu lokma dökülüp, yoldan geçenlere ve törene katılanlara ikram edildi. - Akhisar

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kayalıoğlu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title