Haberler

Kesik El Cinayeti Zanlısı Adliyeye Sevk Edildi

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bir kadının öldürüldükten sonra elleri bileklerinden kesilip, cesedinin çöp poşeti ile tarlaya atılması ile ilgili İzmir’de gözaltına alınan zanlı adliyeye sevk edildi.

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir kadının öldürüldükten sonra elleri bileklerinden kesilip, cesedinin çöp poşeti ile tarlaya atılması ile ilgili İzmir'de gözaltına alınan zanlı adliyeye sevk edildi.

Kocaeli'nin İzmit ilçesi Kandıra yolu Çayırköy mevkiinde öldürüldükten sonra elleri bileklerinden kesilen ve çöp poşetine konularak yol kenarındaki tarlaya bırakılan Nuran Dutlu cinayeti ile ilgili aranan şüphelilerden Arif Ç. (34), yapılan çalışmalar sonucu İzmir'de yakalanarak gözaltına alınmıştı. Arif Ç.'nin diğer şüpheli Muhammed Y. ile birlikte Nuran Dutlu'nun kredi kartı ile alışveriş yaparken güvenlik kameraları tarafından görüntülenmesi üzerine hakkında arama kararı çıkartılmıştı. Cinayet şüphelisi Arif Ç., Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından ifadesi alınmadan adliyeye sevk edildi. İlk ifadesini Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı'nda verecek olan zanlı, basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakırken "Cinayeti birlikte mi planladınız?" sorusuna ise "Hayır" şeklinde cevap verdi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title