Haberler

Keşan'da 22 Kaçak Yakalandı

Güncelleme:

Keşan'da, polis tarafından durdurulan minibüste, Suriye ve Irak uyruklu 22 kaçak yakaladı.

Edirne'nin Keşan İlçesi'nde polis tarafından durdurulan minibüste, Suriye ve Irak uyruklu 22 kaçak yakalandı. Kaçaklara kılavuzluk yaptığı belirlenen 3 kişi gözaltına alındı.

Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, Destek Kıtaları Kavşağı'nda Çanakkale'nin Gelibolu İlçesi'nden Keşan istikametine giden 43 yaşındaki Ali K. yönetimindeki minibüsü durdurdu.

Minibüste yapılan aramada yasa dışı yollardan Yunanistan'a gitmek isteyen Suriye ve Irak uyruklu 22 kaçak yakalandı. Kaçaklara kılavuzluk yaptığı belirlenen şoför Ali K. ile yanındaki 46 yaşındaki Celal K. ve 32 yaşındaki Ali M. gözaltına alındı.

Minibüste ayrıca 2 adet şişme bot ve 4 kürek ele geçirildi. Kaçaklar sınır dışı edilmek üzere Edirne Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şubesi'ne gönderilirken, gözaltındaki 3 kişinin polisteki sorgusu sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çanakkale Suriye Irak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title