Haberler

Kerimcan Durmaz, Üzerinde 300 Bin Liralık Takıyla Görüntülendi

Güncelleme:

Uğradığı saldırı sonrası uzun süre ortalarda görünmeyen sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz, önceki akşam bir arkadaşının doğum gününe katıldı. Durmaz'ın takıları dikkat çekti.

Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz katıldığı bir doğum gününde takılarıyla dikkat çekti. Kerimcan Durmaz'ın takılarının değeri şoke etti.

UZUN SÜREDİR ORTALARDA YOK

Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz, geride bıraktığımız yılın son günlerinde Samsun'da sahne aldığı bir mekânda saldırıya uğramış ve uzun bir süre ortalarda görünmemişti.

ARKADAŞININ DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADI

Yaşadığı saldırı sonrası bazı önlemlar alan, sahne alacağı mekânları titizlikle araştırıp inceleyen, güvenlik görevlisi talebinde bulunan ve sosyal medyada tepki çekecek paylaşımlar yapmaktan kaçınmaya başlayan Durmaz, önceki gün 'Ah Mazi by My Cabaret'deydi. Gecede bir arkadaşının doğum günü kutlayan internet fenomeni, değeri binlerce lirayı bulan takılarıyla dikkat çekti.


ÜZERİNDE SERVET TAŞIYOR

Durmaz, her ne kadar şöhretle birlikte kazancının çok fazla arttığı yönündeki haberlere tepki gösterse de üzerindeki takılar bunun aksini söylüyordu. Kerimcan Durmaz'ın gecede koluna taktığı saatin değerinin 11 bin euro, bilekliğinin 25 bin dolar, pırlanta yüzüğünün 30 bin euro, taş yüzüğünün ise 15 bin dolar olduğu ortaya çıktı.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Samsun Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title