Haberler

Şeref Meselesi'ndeki 'Hayat Kadını' Tanıdık Çıktı

Güncelleme:

Şeref Meselesi'nde Kerem Bürsin'le önce sokakta sonra da bir pavyonda karşılaşan hayat kadınının daha önceden de Türk dizilerinde oynayan Alma Terzic olduğu ortaya çıktı.

Geçen hafta ekran serüvenine hızlı bir başlangıç yapan Şeref Meselesi dizisi seyirciyi tanıdık bir konukla yeniden buluşturdu.

TANIDIK OYUNCU ÇIKTI

Dizide Kerem Bürsin'in oynadığı Yiğit adlı karakterin önce sokakta sonra da bir pavyonda karşılaştığı hayat kadınını Boşnak oyuncu Alma Terzic canlandırıyor.

TÜRK DİZİLERİNDE OYNADI

1987 Bosna Hersek doğumlu oyuncu daha önce de Türkiye'de çeşitli dizilerde ve bir sinema filminde rol aldı. Ama onu milyonlarca kişinin tanıması Angelina Jolie'nin yönettiği In The Land of Blood and Honey (Kan ve Aşk) adlı filmle oldu. Eski Yugoslavya'daki iç savaşın acılarını küçük bir çocukken yaşayan Terzic daha sonra oyunculuğa yöneldi. Türk TV seyircisinin aşina olduğu güzel oyuncu Mavi Kelebekler, Veda, Fatih gibi dizilerde kamera karşısına geçti.

Öyle Sevdim ki Seni adlı Türk filminde oynadı. Şimdi de Şeref Meselesi'nde kamera karşısına geçiyor.



Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Alma Terzic Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (34)

napalim Mobil-ANDROID:

napalim yani cokmu onemli bizim icin

26
1
yanıtYanıtla
Gökhan Çakır:

ben bunu yazana kadar dünyada 62 çocuk öldü. bu ne demek bildiniz mi?

8
14
yanıtYanıtla
DERİN GÖLGE:

ya bu edepsizliği bırakın artık bu adamda hiçmi haysiyet kalmamış insan kendini böyle aleme ibret teşir ettirirmi kadının namusu var erkeğin yokmu varsa bu adm namussuzmu

16
3
yanıtYanıtla
deniz özde:

aman ne önemliiiiiiiiiiiiii

14
4
yanıtYanıtla
duygu kaplanmobilWeb@haberler.com:

İzleyin cok guzel bi dizi

2
15
yanıtYanıtla
Utanın:

Reyting toplamak ıcın yazmadıkları senaryolar kalmadı . . . cok guzel ornek bır dızı gıbı reklamını yapıyorlar . eskı dızılere kurban olayım nerde eskı dızıler sımdı mıllet dızı deyınce akla ya yatak sahnesı yada opusme sahnesı yazıyor.

15
1
yanıtYanıtla
S.:

KIZLARI KÖTÜ YOLA İTEN DİZİLERDİR. BU ARTİST DEDİKLERİNİZ KADINI OLSUN ERKEĞİ OLSUN O YOLUN YOLCUSUDUR. KIVANÇ ERKAN ÖZERMANLA YAKINLIK (!) KURMASA GÜNDEM OLAMAZDI. BU CAMİA PİS BİR CAMİA KIZLARIMIZ ÖZENMESİNLER.

13
1
yanıtYanıtla
yorumcu:

he he pavyondan kadın çıkartmakta kolaydı zaten. ah bu diziler yok mu. ütopya resmen.

13
0
yanıtYanıtla
yasin kaan esen:

şimdi kızlara soruyorum hala kerem bürsini deli gibi seviyor musunuz(bu laf sadece kereme hasta olanlar içindir)

11
2
yanıtYanıtla
baharm@m.m:

evet seviyorum varmı bi diyeceğin çocuk diziden hayat kadınıyla gerçekte değil gerçekle diziler karıştırılıyor herhalde sevenede de sevmeyenede saygı laf atmayın..

yanıt2
yanıt3
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title