Haberler

Eş Şebap Militanları, Otobüsü Durdurup 28 Kişiyi Öldürdü

Güncelleme:

Kenya'da Eş Şebab militanlarının bir otobüsü durdurarak, ilk belirlemelere göre 28 yolcuyu öldürdüğü belirtildi.

Kenya'nın Mandira kentinde Eş-Şebab örgütü militanlarının bir otobüsü durdurarak, ilk belirlemelere göre 28 yolcuyu öldürdüğü bildirildi.

KAFALARI KESİLMİŞ

Kenya Polis Sözcüsü Mesud Muveyni, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Eş-Şebab örgütü militanlarının, Mandira kentinde 28 kişinin kafasını keserek öldürdüğü bilgisini aldık" dedi.

Saldırının, bu sabah Mandira kentinden başkent Nairobi'ye doğru seyahat eden bir otobüsün Ömer Cilu bölgesinde durdurularak gerçekleştirildiğini ifade eden Muveyni, olayda kaç kişinin hayatını kaybettiğini öğrenmeye yönelik çalışmaların sürdüğünü kaydetti.

"MÜSLÜMAN İLE HRİSTİYAN YOLCULAR AYRILDI" İDDİASI

Görgü tanıkları ise saldırganların, "Müslüman ile Hristiyan yolcuları birbirinden ayırdıktan sonra bazılarını öldürdüğünü" öne sürdü.

Kaynak: AA / Güncel

Kenya Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (8)

haydero yeno:

normaldir sapik bir din düsüncesi dünyanin her tarafinda ayni seyi yapiyor yapana degil yaptiran düsünceye bak bin yil öncede bunlar ayniydi yine ayni yani evrimlesmemis it soylaridir basindakide sapikti

24
6
yanıtYanıtla
1919:

yaradandan dolayı yaratanları keseriz akp zihniyeti . yaradan ne demiş verdiyim canı ben alırım . demişmi siz o yüceye sirk koşuyursunuz 1500 yıl önce aynı zihniyet şimdide yaşanıyor

11
15
yanıtYanıtla
HAKKI DAYI:

DEVLETIN , , COOK GÜCLÜ, VE KARARLI OLMASI LAZIM. . . HALKIN''DA BiRLiK ICINDE OLMASI FARZDIR.

9
4
yanıtYanıtla
korkusuz korkak:

valla dunyada din Adina insanlari asip kesenleri gordukten sonra dinde korkar oldum

7
5
yanıtYanıtla
fat pizza:

benim gibi fazla dindar olmayanlar korkmayin bu cahiller oldugu surece bize cehennemde yer kalmaz

5
4
yanıtYanıtla
xboy:

ulan ne zaman adam olacak bu radikal islamcılar. . islamın ismini lekeleyen katiller ordusu. .

4
1
yanıtYanıtla
aaa:

pis kınarız

0
0
yanıtYanıtla
EvrimMobil-IOS:

Şu dini savunanlar böyle toplu katliamlar oldumu onlar ayrı topluluk diyor bu nasıl bir Anlayış adam din adına yapıyor sende bunu Dünya'ya İslam dini gelecek diye,desdekliyorsun tepki göstermelisin biraz şu evrimi araştır yaşadığın dünya esastır

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title