Haberler

Kent Konseyi'nden Aşure İkramı

İznik Kent Konseyi Başkanı Osman Sargın kent konseyi tarafından organize edilen aşure programında kazanın başına geçerek vatandaşlara ve öğrencilere aşure ikram etti.


İznik Belediye Başkanı ve Kent Konseyi Başkanı Osman Sargın, Belediye Başkan Yardımcısı Necati Tosun, Kent Konseyi Genel Sekreteri Havva Çandar'ın yanı sıra Kent Konseyi Yönetim Kurulu üyeleri, Hanım Elleri Çarşı Esnafı, İznik Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi ve öğrencilerin de katıldığı Aşure Programı büyük ilgi gördü.

Muharrem Ayının anlam ve önemine değinen Başkan Sargın, "Muharrem ayı özellikle onuncu gününde yaşanan olaylar nedeniyle İslam tarihinde önemli ve farklı bir yer tutar. Bu anlamlı günde tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, hem de tüm halkımızın Muharrem Aylarını yâd ediyoruz. Türk Milleti ve tüm İslam alemi başta olmak üzere insanlığın barış, huzur, güven, kardeşlik içinde yaşamasını temenni ettiklerini belirten Sargın, Kent Konseyi yönetim kurulu üyelerini bu anlamlı etkinlik için tebrik etti. Kent Konseyi Genel Sekreteri Havva Çandar ise desteklerinden ve katılımlarından dolayı İznik Belediye Başkanı Osman Sargın'a teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Necati Tosun İznik Güncel Haberler

title