Haberler

Kendini 'Komiser' Olarak Tanıtıp Sevgili Olduğu Kadını Dolandırdı

Güncelleme:

Adana'da 31 yaşındaki Eray G., internette tanıştığı 41 yaşındaki Nazan A.'yla, 'komiser' olduğunu söyleyerek sevgili olduktan sonra 4 bin lirasını dolandırdı.

Adana'da 31 yaşındaki Eray G., internette tanıştığı 41 yaşındaki Nazan A.'yı, 'komiser' olduğunu söyleyip sevgili oldu. Nazan A.'nın, işe yerleştirme vaadinde bulunarak 4 bin lirasını dolandırdığını iddia ettiği Eray G. gözaltına alındı.

İNTERNET ÜZERİNDEN 'KOMİSER' OLARAK TANITTI

Osmaniye Belediyesi'nde çalışan Eray G., sosyal paylaşım sitesinde kendisini 'komiser' olarak tanıtıp, Nazan A. ile arkadaş oldu. Eray G., arkadaşlıklarını ilerlettiği kadınla yakınlık kurup sevgili oldu.

İŞE YERLEŞTİRME VAADİYLE 4 BİN TL ALDI

Sık sık Adana'ya gelip Nazan A. ile buluşan Eray G. çevresinin geniş olduğunu, istediği insanı işe yerleştirebileceğini söyleyerek genç kadını kandırdı. Eray G., iş aradığını söyleyen Nazan A.'dan da 4 bin TL para aldı.

ŞÜPHELENEN KADIN POLİSE İHBARDA BULUNDU

İşe başlamayı bekleyen Nazan A., aradan bir ay geçmesine rağmen gelişme olmayınca, erkek arkadaşından şüphelenerek polise başvurdu.

POLİSLER 'SAHTE KOMİSER'E BULUŞMA TUZAĞI KURDU

Nazan A.'nın şikayeti üzerine harekete geçen polis, genç kadından Eray G. ile buluşmasını istedi. Sevgilisi telefonla arayan Nazan A., Cemalpaşa Mahallesi'ndeki Gazipaşa Bulvarı üzerinde bulunan bir kafeteryada buluşmayı teklif etti.

ŞÜPHELİ SEVGİLİ GÖZALTINA ALINDI

Buluşma noktasına gelen şüpheli sevgili, Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alındı.

EVLİ VE BİR ÇOCUK BABASI ÇIKTI

Otomobilde arama yapan ekipler, polis montu ile kelepçe ele geçirdi. Yapılan araştırmada, dolandırıcılık suçundan kaydı bulunan Eray G.'nin Osmaniye Belediyesi'nde çalıştığı, evli ve bir çocuk babası olduğu ortaya çıktı.

SORGUNUN ARDINDAN ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Emniyet Müdürlüğü'nün Asayiş Şubesi'nde sorgulanan Eray G., ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Osmaniye 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Adana Demirspor GS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (2)

vatandaş02:

bu sitenin Adanalılara garezi mi var anlayamadım

2
3
yanıtYanıtla
Dikkat dikkat:

Millet ruh hastası olmuş arkadaş ...herkes kendini bir .... sanıyor ..yazık

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title