Haberler

Kendi Kasımda Kavruluyorum!

Güncelleme:

Sevilen sanatçı bol kahkahalı ve samimi açıklamalarda bulundu.

Bu yazın en çok dinlenen şarkıları arasında yer alan "Ayıp Yani" ile Sinan Akçıl Best FM'de Yasemin Şefik'in canlı yayın konuğu oldu.

Sinan Akçıl müzik sektöründe olanlarla ilgili olarak; "Ayıp Yani" isimli şarkımın klip yönetmeni Hasan Kuyucu harika iş çıkardı.

Soyadı gibi kuyumu kazmaya çalışmadı. Adam işinde gücünde. Sektörde birbirinin kuyusunu kazan çok.

Yönetmenler bir önceki klibimi o kişi çekmediği için kim çekmiş diye kötü diyebiliyor.

Kuaföre gitmek gibi, saçını uzun zamandır kestirmemiş ol, kim kesmiş, kötü diyebiliyorlar. Ayıp yani" dedi.

Sinan Akçıl, spora ayırdığı zamanı da sosyal medya paylaşımlarında oldukça gösteriyor.

Sanatçı; "Şarkıcılar ne yapıyor bilmiyorum ben kendi kasımda kavruluyorum."diyerek kahkaha attı.

KADINLAR BANA SİNİLENDİĞİNDE KAKTÜS ALIYOR!

Son günlerde magazinde menajerine çiçek almadı haberleri üzerine Sinan Akçıl; "Son üç yıldır. Çiçek konusu var. Çiçekçiler federasyonuna başkan adayıyım. (kahkaha atıyor)

Menajerime başarılarından dolayı çelenk yolladım. Tek çiçek yetmez." dedi. Yasemin Şefik'in "Hiç bir kadın sana çiçek aldı mı?" sorusuna

sevilen sanatçı ilginç bir cevap verdi; Sinan Akçıl "Kaktüs. Şaka yapmıyorum. Sinirlenmiş olup kaktüs yollayan var.

Erkekler kadınlara gül alıyorsa, kadınlar da sinirlendiğinde erkeklere kaktüs alsın."

ALKOLLÜ YERLERDE SAHNE ALMIYORUM!

Alkollü yerlerde sahne almak yerine arkadaşlarımı eve toplar, onlara çalıp söylerim, bana göre değil, benim derdim

"Benim için emek veren, ayakları beni beklemekten su toplayan, bağırmaktan sesi kısılan, bir gün önce heyecandan uyuyamayan ve

saatler öncesinden benim için oraya gelen, bana özel pankartlar, yazılar hazırlayanlarla müziğimi paylaşmak..

Herkesin tercihine saygı duyuyorum o ayrı.. 50 den fazla konserde ortalama 80-100 bin kişiye ulaştık bu sene, bundan büyük mutluluk yok benim için.."

Demet'e ilk defa giderli şarkı verdim…

" Demet Akalın'a ilk defa giderli şarkı verdim diyen ve Sırada Ajda Pekkan, İrem Derici ile projeleri olduğunu açıklayan Sinan Akçıl,

"Son zamanlarda çalıştığın erkek sanatçı yok mu?" diye sorulunca; çalıştığım erkekler oluyor ama daha çok kadın şarkıcılar erkek duygularını ve

sözlerini söylemeyi seviyorlar, Ferhat göçer, Mustafa Sandal şarkılarımı söyledi, Alişan söyledi. İbrahim Tatlıses iyi hissedince kendini söyleyecek..

Kendi jenerasyonumdan isimlerle şarkı paylaşmayı eskiden düşünmüyordum artık o duygumu da aştım..

Demet Akalın'a daha önce mutluluk şarkısı yaptım olmadı 'giderli' yaptım hemen hit oldu..

DÜNYANIN ONAYLADIĞI İYİ NİYET ELÇİSİ; SİNAN AKÇIL

"Bir Dilek Tut" derneğinin Make-a Wish olarak dünya üzerinde en büyük dilek gerçekleştirme vakfının Türkiye iyi niyet elçisi olan Sinan Akçıl,

"Amerika merkezi beni araştırmış ve onaylamış. Orada bazı şarkıcıları önce elçi yapıp elemişler, uyuşturucu ve bu tarz şeylerle anıldıkları için.

Bugüne kadar 4-5 çocuğun dileğini gerçekleştirdim. 14 Eylül'de İTÜ Maslak stadında vakıf için konser düzenliyoruz.

Ben piyano başında hem şarkı söyleyeceğim hem de olacağım; Ajda Pekkan, Ferhat Göçer, Murat Dalkılıç, İrem Derici, Atiye, Can Bonomo Sıla ve Model'le de görüşüyoruz.

Hedef 10-15 bin bilet satmak. 50'ye yakın çocuğa destek olmak."

Hayati tehlike taşıyan bir hastalıkla mücadele edenlerin son dileklerini gerçekleştiren "Bir Dilek Tut" vakfına hizmet etmekten gurur duyduğunu söyleyen Sinan Akçıl,

buruk bir olayı da canlı yayında anlattı; "Vefatından önce Gizem isimli minik kardeşimizin son dileği One Diretcion'dı. Bizde ulaştık. Gizem için video çektirdik.

Minik kardeşimi kaybettik. Ama son dileğini gerçekleştirmiş olduk." Dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Demet Akalın Ferhat Göçer Ajda Pekkan Sinan Akçıl Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title