Haberler

Kenan Sofuoğlu'ndan Erdoğan'ı Mest Eden Bisiklet Şov

Güncelleme:

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun tanıtım turunda şampiyon motosikletçi Kenan Sofuoğlu'nun kısa süreli şovunu Erdoğan, büyük bir hayranlıkla izledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun tanıtım turunda kısa bir konuşma yaptı. Erdoğan, konuşmasının ardından milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu'nun kısa süreli şovunu büyük bir hayranlıkla izledi.

"ALLAH, SPROCULARA KUVVET VERSİN"

Erdoğan, "1963 yılında Marmara turuyla başlayan 1965'de uluslararası statüye kavuşan 1966'da Cumhurbaşkanlığı himayesine alınan bu bisiklet turu hem ülkemizin tanıtımı hem de bisiklet sporunun sevilmesi noktasında bu organizasyonu Cumhurbaşkanı olarak desteklediğimi ve desteklemeye devam edeceğimi özellikle belirtmek isterim. Spor insanlığın ortak dilidir. Farklı dili konuşan, farklı inançlardan, kültürlerden insanların aynı amaç doğrultusunda biraraya gelmesi dünyadaki diğer sorunların çözümü için bize yol gösteriyor. Spordaki bu anlayışı siyasi, sosyal, ekonomik sorunların çözümüne de tahvil etmeliyiz. Bizim medeniyetimizin insana insan olduğu için değer veren bir birikim üzerinde yükselerek tüm dünyayı aydınlatmıştır. Bugün de bölgemizde ve dünyada çıkan sorunlara aynı anlayışla yaklaşıyoruz. Sporun bu mücadeleye katkı sağlayan bir yönü olduğuna inanıyorum. 52. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun hayırlı olmasını diliyorum. Allah tüm sporcuların ellerine, ayaklarına, nefeslerine kuvvet versin, pedallarını hızlı çevirsin diyorum. Hepsine başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

SOFUOĞLU'NUN ŞOVU ERDOĞAN'I MEST ETTİ

Birçok ünlü ismin katıldığı tanıtımda milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, bisikletiyle kısa süreliğine bir şov yaptı. Bisikletinin ön tekerini havaya kaldırıp uzun bir süre pedal çeviren Sofuoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı mest etti. Sofuoğlu'nun şovunu büyük bir hayranlıkla izleyen Erdoğan, milli motosikletçiyi alkışladı ve devamında tebrik etti.

ERDOĞAN'A MADALYASI TAKDİM EDİLDİ

Konuşmanın ardından Gençlik ve Spor Bkanaı Akif Çağatay Kılıç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a madalyasını takdim etti. Ardından fotoğraf çekimi yapıldı.

8 ETAPTAN OLUŞUYOR

52. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu, 24 Nisan - 1 Mayıs tarihleri arasında 8 etapta gerçekleştirilecek.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Recep Tayyip Erdoğan Kenan Sofuoğlu Marmara Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

AKPPKKABDELELE Mobil-IOS:

Bu ülke böyle cumhur görmedi kendisi nereden geldi acaba

0
0
yanıtYanıtla
AKPPKKABDELELE Mobil-IOS:

Geri gelme Erdoğan çekil git

0
0
yanıtYanıtla
AKPPKKABDELELE Mobil-IOS:

Erdoğan ne zaman mest olacak

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title