Haberler

Kenan Sofuoğlu'na Ağaç Tepkisi

Güncelleme:

Kenan Sofuoğlu, yeni pistiyle ilgili bilgi verirken bazı kişiler ağaçların kesileceğini belirterek şampiyon sporcuya tepki gösterdiler.

Dünya Süpersport Şampiyonu Kenan Sofuoğlu Facebook'taki hesabından yeni pisti Düzce'nin Cumayeri İlçesi'nde yapma kararı aldığını açıklayarak, alanın yukarıdan çekilen fotoğrafını paylaştı. Kenan Sofuoğlu ağaçların kesileceğini yönünde tepki gösterilmesi üzerine bölgenin çalılık olduğunu, ağaç kesilmeyeceğini açıkladı.

"PİSTİN DİZAYNINI KENDİM YAPACAĞIM"

Şampiyon motosikletçi Kenan Sofuoğlu facebook hesabından Düzce'nin Cumayeri'nde yapılacak yeni pistle ilgili bilgi verdi. Cumayeri'ne gelerek Cumayeri Belediye Başkanı Recep Tuna ile görüşüp pistin yapılacağı bölgeyi harita üzerinden inceleyen Kenan Sofuoğlu, daha sonra pistin yapılacağı Çubuk Orman ve Şeker Ahmet mevkilerinde Tuna ile birlikte incelemede bulundu. Kenan Sofuoğlu, Facebook'tan pistle ilgili kararını şöyle açıkladı: "Birkaç aydır farklı lokasyondaki yerleri inceledikten sonra Düzce'nin Cumayeri ilçesinde pisti yapmaya karar verdik. İnşallah önümüzdeki Pazartesi günü ilk çalışmalar başlıyor. Dozerler piste girişi yapacaklar. Allah nasip ederse Mayıs ayında ilk asfaltı atmayı ve Haziran ya da Temmuz ayında Türkiye Şampiyonası'nın bir ayağını burada gerçekleştirmeyi planlıyoruz. En önemlisi de bu pisti sadece motosiklet pisti olarak görmeyin, öyle bir pist yapılacak ki hem Türkiye otomobil yarışlarının, hem motosikletlerin her türlü pist yarışlarının yapılabileceği güvenlik olsun, tasarım olsun bu alanlarda dünya standartlarında özel bir parkur hazırlanacak. Pistin dizaynını bizzat ben kendim yapacağım. Bütün çalışmalarıyla A dan Z'ye kendim koşturup uğraşacağım. Pisti buraya yapmamızda hem Cumayeri Belediye Başkanımızın yoğun ısrarları ve gösterdikleri itinadan, bölgenin çok elverişli olmasından dolayı ayrıca Sakarya'da halihazırda bulunan pistimizden ötürü son kararımızı burada yapılması yönünde verdik"

AĞAÇ TEPKİSİ

Kenan Sofuoğlu'nun pistin yapılacağı alanın fotoğraflarını paylaşmasının ardından bazı kişiler ağaçların kesileceğini belirterek tepki gösterdiler. Doğaseverler, "Yapma Kenan yazıktır bu güzel doğaya. Pist yapacak yer mi yok", "Bu güzelim yeşillik ne olacak", "Kenan buradaki binlerce ağacı yok edecekseniz bırakın bu sporu yapmayı" şeklinde yorumlar yaparak Sofuoğlu'na tepki gösterdi.

"AĞAÇ KESME GİBİ BİR DURUM YOK"

Tepkiler üzerine Kenan Sofuoğlu fotoğrafın yukarıdan çekilmesi nedeniyle bölgenin ağaçlık gözüktüğünü belirterek, paylaşımının altına şu açıklamada bulundu: "Fotoğraf çok yüksekten alındığı için bölge ağaçlık gibi görünmüş ama fotoğrafta görünen yerlerde sadece sık olmakla birlikte ufak boyutta çalılıklar mevcut. Ağaç kesme gibi bir durum kesinlikle yok."


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Kenan Sofuoğlu Facebook Cumayeri Düzce Spor Haberler

500

Yorumlar (9)

hoh:

çok olmaya başladı bu herif artıkbunun yarıştığı seride şampiyon olmayanı dövüyolar. iyi pilotsa motogp de göstersin bakalım kendini

2
13
yanıtYanıtla
Klavye Yarışçısı Seni:

Nasıl yani? Kenan şampiyon olurken aynı anda başkaları da mı onun kategorisinde şampiyon oluyor? Kenan''a sponsor oldular da mı Kenan MotoGP''de yarışmıyor? Kendi de söylüyor, orada siyaset dönüyor, spordan başka değişkenler giriyor devreye.

yanıt3
yanıt1
gayserili:

Kenan basarini kutluyorum, dünya sampiyonusun. Ama bu spor cevreye cok zarar veren bir spor. 1-2 agacin kesilmesini birak, Bu spor zaten cevre katliyami demek.

0
10
yanıtYanıtla
yeniçeri:

yürü be kenanım send e cumayer li oldun helal:))))

2
0
yanıtYanıtla
vezir42:

sen gel dünya şampiyonu ol her sene derece yap türkiye için motorun ronaldosu ol sana ağaç için üç beş adı sanı bilinmez tepki göstersin zihniyetinize sizin ya

1
1
yanıtYanıtla
TANJU:

KESİLSİN AĞAÇMI YOK . . BU AĞAÇ SEVGİSİ OLANLAR BU ZAMANA KADAR KAÇ FİDAN DİKTİNİZ

1
0
yanıtYanıtla
tanju:

Ark burasi cubuk roman kuchje agaclar war calilik 40 yila dayaniyor bosuna yllardir bole spor yapmak guzel bukadar agac sewen ark hic agac dikmislermi hayatinda acaba

0
0
yanıtYanıtla
serkan:

düzcenin tarım arazisi ovalarına fabrika kur. sonra çalılığa ağaç kesilecek de

0
0
yanıtYanıtla
vali:

Bunu söyleyenler kesin chp lilerdir. agac kesilecekmis gerekirse kesilecek . sorun ne Devlet yaparsa Dogru yapar sizin akliniz calisiyorda devletinki calismiyor öylemi geri zekalilar. kesilenden kat kat baska yere dikilir.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title