Haberler

Kenan Işık'ın Tedavisi Almanya'da Devam Ediyor

Ünlü oyuncu, tedavisinin devamı için Sağlık Bakanlığı’na ait ambulans uçak ile Almanya’ya getirilerek, Baden Württemberg eyaletinde bulunan özel bir kliniğe yatırıldı.

Beyin kanaması geçiren ve uzun süre İstanbul'da tedavi gören ünlü oyuncu Kenan Işık, tedavisinin devamı için Almanya'nın Allenzbach kentindeki Schmieder Rehabilitasyon Merkezi'ne getirildi.

Sağlık Bakanlığı'na ait özel bir ambulans uçak ile Baden-Württemberg eyaletindeki Friedrichshafen kentine getirilen Kenan Işık'ın buradan özel ambulansla, karayoluyla kliniğe getirildiği öğrenildi.

Nöro rehabilitasyon kliniğine götürülen Işık'ın tedavisine burada devam edileceği belirtildi. Mükemmel bir manzarası olan hastane, göl kıyısında ve ormanın tam içerisinde yer alıyor.

Bu merkezde nöro rehabilitasyon tedavisi göreceği açıklanan Işık'ın doktoru Prof. Cengiz Başkent, kesinlikle medyayı görmek istemediklerini ve hiçbir şekilde medyaya bilgi vermeyeceklerini, hastane yetkilileri aracılığıyla gazetecilere iletti. Hastane yetkililerinin de gazetecilerin ilgisi nedeniyle, görüntü ve fotoğraf aldırmamak için çaba sarfettikleri görüldü.

Kenan Işık 21 Mart'da dengesini kaybederek düşmüş ve beyin kanaması geçirmişti. - Berlin

Kaynak: AA / Güncel

Sağlık Bakanlığı Kenan Işık İstanbul Almanya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title