Haberler

Kenan Işık, Ayla Çelik ile Aşk mı Yaşadı? Komadan Önce Karısını Aldatıyor muydu?

Güncelleme:

Kenan Işık ve Ayla Çelik arasındaki ilişki nedir? Komaya giren Kenan Işık'ın yasak aşkı Ayla Çelik mi? Kenan Işık'ın eşi kimdir ve Ayla Çelik'e tepkisi ne oldu? Ayla Çelik ve Kenan Işık'ın birlikte olduğu iddiası ne kadar doğru? İşte tüm detaylar!

Şarkıcı Ayla Çelik'in, Kenan Işık komaya girmeden önce onunla aşk yaşadığı iddiaları geçen aylarda gündeme gelmişti. 2014 Mart ayında beyin kanaması geçirerek hastaneye yatırılan Kenan Işık'ı Ayla Çelik ziyaret etmek istemiş ancak Kenan Işık'ın eşi Beril Işık'ın tepkisiyle karşılaşmıştı. Şimdi ise Beril Işık'ın yelkenleri suya indirdiği ve Ayla Çelik'e eşini görmesine izin verdiği ortaya çıktı.

KENAN IŞIK NE ZAMAN KOMAYA GİRDİ? AŞK İDDİALARI NE ZAMAN ORTAYA ÇIKTI?

İddiaya göre; Kenan Işık ile Ayla Çelik'in arasındaki yakınlık Ekim 2013'te sona erdi. Kenan Işık bundan 6 ay sonra, yani 21 Mart 2014'te düşüp beyin kanaması geçirdi. Ayla Çelik 5 ay sonra sanatçının yoğun bakımda tutulduğu Nişantaşı'ndaki Amerikan Hastanesi'ne gitti. Kenan Işık'ın eşi Beril Işık, Ayla Çelik'i görünce sinirlendi. Herkesin duyacağı bir şekilde şu tepkiyi verdi: "Seni burada görmek istemiyorum, bir daha hastaneye gelme." Ayla Çelik gözyaşları içinde hastaneden ayrıldı.

KENAN IŞIK'IN EŞİ BERİL IŞIK'IN TEPKİSİ NE OLDU? BERİL IŞIK ALDATILDI MI? AYLA ÇELİK NEDEN ÖZÜR DİLEDİ?

Kenan Işık komaya girdikten 1 hafta sonra Instagram'dan "Aşk...Dualarım seninle" mesajını paylaşan Ayla Çelik, her ne kadar tepkilere maruz kalsa da pes etmedi. 15 Kasım 2014'te tedavi için götürüldüğü Almanya'dan dönen Kenan Işık'ı tekrar görmek istedi. Haber yollayarak ricada bulunduğu Beril Işık bu kez yeşil ışık yaktı. Ayla Çelik, çiftin yaşadığı eve gitti. 2 yıldır hiçbir tepki vermeden yatan Kenan Işık'ı gördü. Baş ucunda ağlama krizine girdi. Beril Işık'tan af dileyerek gözyaşları içinde evden çıktı.

KENAN IŞIK İLE AŞK YAŞADIĞI İDDİA EDİLEN AYLA ÇELİK KİMDİR? KENAN IŞIK İLE İLK NASIL TANIŞTI?

Ayla Çelik, 29 Ekim 1973 tarihinde Ardahan'da doğdu. Öğrenimini İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunu olarak bitirdi, daha sonra müzik hayatına başladı. Müzikle olan profesyonel serüvenine Melih Kibar ile başladı. Çok sayıda reklam müziğini seslendirdi. Devlet tiyatroları için hazırlanan ve Kenan Işık'ın yönetmenliğini yaptığı Antigone isimli oyunun müziklerini de hazırladı.

Besteleri ile ünlenen Çelik, İbrahim Tatlıses, Sibel Can, Ebru Gündeş, Gülben Ergen, Serdar Ortaç, Demet Akalın, Gökhan Tepe, İrem Derici, Aşkın Nur Yengi, Özcan Deniz, Petek Dinçöz, Ebru Yaşar ve Berkay gibi birçok isme şarkı verdi

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Ayla Çelik Kenan Işık 21 Mart Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title