Haberler

Kenan İmirzalıoğlu "Son Osmanlı Yandım Ali" ile Dönüyor

Güncelleme:

Dizilerde rol almayacağını açıklayan Kenan İmirzalıoğlu, 'Son Osmanlı Yandım Ali' filminin ikincisiyle geri dönüyor.

Son olarak 2012 tarihli 'Uzun Hikâye' filminde rol alan yakışıklı aktör, 4 yıl aradan sonra sinemaya dönüyor. İmirzalıoğlu, şu sıralar 2006 yılında çekilen ve başrolü Cansu Dere ile paylaştığı 'Son Osmanlı Yandım Ali' filminin ikincisine hazırlanıyor.

1 MİLYON 87 BİN 570 KİŞİ İZLEMİŞTİ

Yapımcı Mehmet Soyarslan, 1 milyon 87 bin 570 kişi tarafından izlenen filmin hak ettiği gişe rakamına ulaşamadığını düşünerek 2009'da ikincisini çekmek istemiş ancak yüksek maliyeti nedeniyle vazgeçmişti. Soyarslan, devam filmi için Önder Akpınar'la ortaklık anlaşması yapınca Kenan İmirzalıoğlu da projeye "Evet" dedi.

ÇEKİMLER BU YAZ BAŞLIYOR

Kadın oyuncu için görüşmelerin devam ettiği filmin önümüzdeki yaz başlaması planlanıyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kenan İmirzalıoğlu Cansu Dere Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (11)

ahmetMobil-ANDROID:

yakışır sana.oylar ak partiye turliyenin selameti icin

15
17
yanıtYanıtla
zaza:

sanatçıyım diyen biri de bu . uyuşturucu bağımlısı gençlere kötü örnek oluyorlar.

12
5
yanıtYanıtla
dilara:

bıyıklarını yerim dev adam

3
8
yanıtYanıtla
Yandim Yilmaz:

Benim biyiklarida yermisin onunkisinden dahada guzel biyigim

yanıt6
yanıt1
haskurt:

bonzai kenan :D

4
4
yanıtYanıtla
Deli dumrulMobil-IOS:

Karadayı olmasaydı pembe dizilerde bile oynardı

1
5
yanıtYanıtla
ernesto:

turliye kim lan akkoyun?)))

0
4
yanıtYanıtla
AY YILDIZ - TÜRKİYEMMobil-IOS:

İyi olur ,,

2
0
yanıtYanıtla
bu zihniyetler:

iğrenç pis BIYIK diyorlar komşular, ve hayret görmek istemiyorlar''bu BIYIK zihniyeti.

1
1
yanıtYanıtla
Canan ...:

merhaba, ya Suriye SINIR''da görev verseler, ! bu YALANCI kahraman ve iğrenç pis BIYIK Takliiciler.

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title