Haberler

Kenan İmirzalıoğlu'nun Aldığı Arsadan Sürpriz Kiracı Çıktı

Güncelleme:

Ünlü oyuncunun, 2 milyon liraya aldığı araziden sürpriz kiracı çıktı. Yerinde kalmak isteyen işletmeci, durumdan habersiz ünlü oyuncudan yardım bekliyor.

Dizi ve reklamlardan kazandığı servetini gayrimenkule yatıran Kenan İmirzalıoğlu'nun Marmaris'teki arsası başına dert oldu. Yakışıklı oyuncu, geçtiğimiz yaz, son dönemin en popüler tatil adreslerinden Selimiye Köyü'nde denize sıfır bin 200 metrekare arsa satın aldı. Arsa için 2 milyon lira ödeyen ünlü oyuncu, bu kış inşaat çalışmasına başladı.

RESTORAN SAHİBİ İSYANDA

Yakışıklı oyuncu, yatırım amaçlı aldığı arsa üzerinde küçük apart şeklinde 2 adet taş ev inşa ettirdi. Ancak arsanın eski sahibi ile arsanın ön kısmında bulunan restoranın işletmecisi arasında anlaşmazlık oldu. Eski mülk sahibiyle 5 yıllık kontratı olmasına rağmen işletmesini boşaltmak zorunda kaldığını iddia eden Yusuf Kaçar, Kenan İmirzalıoğlu'na seslendi:

"KENAN BEY DE MAĞDUR EDİLDİ"

"Kenan Bey'in de durumdan haberi yok. Ama ben eski mülk sahibi yüzünden mağdur oldum. Kenan Bey de aynı şekilde mağdur edildi. Karadayı'dan onun ne kadar delikanlı olduğunu biliyorum. Biz sorunu kendi aramızda onunla çözeceğimize eminim."

NE DİYECEĞİ MERAK KONUSU

Öte yandan Kenan İmirzalıoğlu, Karadayı'nın Pazartesi akşamı final yapmasının ardından tatil planlarına başladı. Her yaz kiralık bir yatla mavi tura çıkan oyuncu, önümüzdeki günlerde yine tekneyle Selimiye Köyü'ne gelecek. Bu arada Karadayı'nın sahibi olduğu arazideki anlaşmazlık için ne diyeceği ise merak konusu oldu.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kenan İmirzalıoğlu Marmaris Selimiye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500

Yorumlar (24)

anonimmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Adam karadayidan ne kadar delikanli oldugunu biliyorum demiş ulan ne manyak insanlar var ya dizideki karakterle gercek hayattaki oyuncunun karakteri birmi lan ulan dizilere kendini ne kadar kaptiran bi milletiz

26
0
yanıtYanıtla
CİM CİMBOM:

NE BELAYMIŞ VAY BE YAV BİZE HABER DİYE BUNA DA BAKTIRIYORLAR YA HELAL OLSUN NE DİYİM

15
1
yanıtYanıtla
NAMI KARADAYI NASILSA:

KARADAYI MEKANI BASAR ALIR ORAYI :)

12
3
yanıtYanıtla
Kira kontratı varsa çıkaramazmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Gerçi bu ülkede hukuk daima güçlüden yana.

15
0
yanıtYanıtla
Laf Sokan Adam.!!!:

kenan milyar versen bu kadar etkili reklam yapamazdın hadi ama kanka iyisin yine. . . .

10
1
yanıtYanıtla
Kadir özmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Herkez yardım bekliyor oldu be tabi sanada para versin yahu bu ne saçmalık

11
0
yanıtYanıtla
yalansabosunadolan:

Bizim icin cok para, AMA 2 Million onu batirmaz, kat kat kazaniyor tabi. . .

6
3
yanıtYanıtla
ZIYARETCI:

haberin eklemesi değilse adam damardan giriyor karadayıdan kendisini tanırım diziyle gerçek hayatın ne alakası var diye sorarlar adama :D

8
1
yanıtYanıtla
Laf Sokan Adam.!!!:

zenginin malı züğürdün çenesi yorarmış. . . .

8
0
yanıtYanıtla
taksmen:

maliyeyi takibe davet ediyorum tapuda kaç gösterilmiş kaç dı vergiler kaçdı

6
1
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title