Haberler

Kenan Evren İçin Verilen En Dikkat Çekici İlan

Güncelleme:

Kenan Evren'in ölümünün ardından K. Ahmet Günday Ailesi tarafından verilen ilanda, Evren için "Milletimizi büyük felaketten kurtaran" kişi olarak bahsedildi.

12 Eylül cuntasının lideri Kenan Evren'in vefatı üzerine Fenerbahçe Spor Kulübü, Genelkurmay Başkanlığı ve Kenan Evren Eğitim Vakfı gibi kurumlar gazetelere başsağlığı ilanı verdi.

EN ÇOK DİKKAT ÇEKEN İLAN

Kurumların dışında bazı vatandaşların da gazetelere Kenan Evren için başsağlığı ilanı verdiği görüldü. K.Ahmet Günday Ailesi'nin başsağlığı ilanı da bu ilanlar arasında yerini aldı.

İlgili Haberler

"YÜZDE 5'İ YANLIŞ OLSA DA..."

K.Ahmet Günday Ailesi ilanında şu ifadelere yer verdi, "Milletimizi çok büyük felaketten kurtaran, o günlerin şartlarında %5'i yanlış olsa da %95'i milletimizin hayrına uygulamalarla bizlerin bugünlere salimen gelmemizi sağlayan 7. Cumhurbaşkanımız Kenan Evren'in vefatı nedeniyle milletimize başsağlığı dileriz."

İşte Evren için verilen ilanlardan bazıları;

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Genelkurmay Başkanlığı Fenerbahçe Spor Kulübü Kenan Evren Güncel Haberler

500

Yorumlar (127)

türk vatandaşıMobil-ANDROID:

mekanın cennet olsun büyük komutan okaranlık ve bulanık günlerin ışığı

62
13
yanıtYanıtla
ALAŞEHİR''Lİ ADNAN:

ALLAH RAHMET EYLESİN PAŞAM, SENİN BU ÜLKEYE VE ALAŞEHİR''E YAPTIĞIN HİZMETLERİ TAKDİR EDİYORUZ, SEN OLMASAYDIN ŞİMDİ SENİN CENAZENE GELMEYEN BU HÜKÜMETTE OLMAYACAKTI, ONLAR BUNUN FARKINDA AMA BAZI ÇEVRELERE ŞİRİN GÖRÜNMEK İÇİN BÖYLE DAVRANIYORLAR, KİM NE DERSE DESİN, SEN MEZARINDA RAHAT UYU.

45
12
yanıtYanıtla
MuradMobil-IOS:

Nasıl memeleket yaa , 80 de , dua et, 2015 de beddua, milletimiz çok tuhaf çok

44
5
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

allah rahmet eylesin bilende konuşuyor bilmeyende sen rahat uyu paşaların paşası

31
14
yanıtYanıtla
1968 li:

o günleri yaşamayanlar atıp tutuyor akşam 8 den sonra 30m öteye bakkala bile gidemezdin her akşam kahvehanelerin tarandığıni günde 20 25 kişini öldüğünü geceleri insanların yollarının kesilip sağcımısın solcumusun deyip vurulduğunu ihtilalden sonra doğanlar nereden bilecek. kimse yargılanmadan asılmamış demekki milletin canını yakmışlarki cezalarını bulmuşlar Allah cc rahmet eylesin KENAN PAŞAM NUR İÇİNDE YAT mekanın cennet olsun

36
9
yanıtYanıtla
ahmet ilhan:

allah için 50 li 60 lı ve daha büyük yaşta olanlar ne çabuk o günleri unuttunuz. sokağa çıkamadığınız hava karardıktan sonra ekmek almaya bile gidemediğinizi ne çabuk unuttunuz. paşaya Allahtan rahmet ailesine başsağlığı diliyorum.

34
7
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Kardeşin kardeşe, arkadaşın arkadaşa düşman olduğu zamanları ne çabuk unutuldu. Balık hafızalı türk milletiyiz. (ALLAH RAHMET EYLESİN. )

34
6
yanıtYanıtla
türkkürt:

kim iyi kim kötü bilemez olduk ama her rahmetli olmuş kişiye ALLAHDAN rahmet dilemek gerekir iyi yada kötü ALLAH bilir belki çok iyidi belki çok kötü idi bilemezsiniz arkadaş ALLAH rahmet eylesin burda tartışma yerine bütün ölmüşlerimize dualar etmek bence en güzelidir duadır kurtuluş yolu unutmayın hepimiz bunu tadacağız

35
4
yanıtYanıtla
Bozulma:

Unutmayın bu millet 12 Eylül öncesi sağ-sol kavgasına 5 bin 200 kişiyi verdi. Hükmet yetkililerin eli kolu bağlı seyrediyorlardı.

39
0
yanıtYanıtla
cagdas melis:

Ey arap beyinliler sizin dininiz islamiyet size tepe tepe kullanın, biz türküz türk oğlu türküz bizim dinimiz kemalistliktir . . . Atam ruhun şad olsun . .

8
28
yanıtYanıtla
Tüm 127 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title