Haberler

Kenan Doğulu'dan Düğün İçin Çılgın Fikir

Güncelleme:

Ünlü çift Kenan Doğulu ve Beren Saat'in dünyaevine gireceği Galata Kulesi'ne düğün günü duvak giydirilecek.

Mayıs ayında nikâh masasına oturacak olan Beren Saat ile Kenan Doğulu,düğün için Kız Kulesi'ni düşünmüşlerdi. Gecenin basına yansımaması konusunda fazlasıyla hassas olan Saat ile Doğulu, mekânın işletmecilerinden tarihi yerin etrafının brandayla örtülmesini istedi. Olumsuz yanıt alan çift, bu kez Galata Kulesi'nde karar kıldı.

YÜKSEKLİK 67 METRE

Akşam'ın haberine göre; otantik bir düğün planlayan Doğulu, Saat'in duvağının tıpatıp bir örneğinden yaptırıp, 67 metre uzunluğundaki kulenin külahından aşağıya kadar sarkıtacak. İki yıldır flört eden Beren Saat ile Kenan Doğulu, 23 Şubat tarihinde Çubuklu 29'da aile üyeleri ve yakın arkadaşlarının huzurunda nişanlanmıştı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Kenan Doğulu Beren Saat Kız Kulesi Galata Kadın Magazin Haberler

500

Yorumlar (3)

sitemsaimesra@mynet.com:

Erkek adam küpe takarmi ya bu ne be erkek bozuntusu

70
22
yanıtYanıtla
Emine Aytanemerayi@hotmail.com:

Evlensinler nasil olsa 1 sene sonra bosanirlar dogru bos yere para harcamalai hasta cocuklara yardim etseler o paralari cok sacma duvak konusu gorgusuz olmak buna denir sonunda KANLI GUVAK OLMASIN YETER ugursuzluk Beren sen Kenana uyma

16
1
yanıtYanıtla
merve gunmervegun9@hotmail.com:

ya neyi nerden biliyorsunuzda konuşuyorsunuz hem bunlardan sizene kardeşim batıyor mu? parası olan yaptırır nerden biliyorsunuz hem fakirlere falan yardım etmediklerini insanları tanımadan lütfen yargılamayın onların mutluluğu sizden önemli anlatabiliyor muyum? kıskançlıktan patlicaksınız yemin ediyrm kardeşim. parası olan yaptırır size ne sizde yok diye onlardada mı olması 1 sene sonra boşanır demişsinizde nerden biliyosunuz?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title