Haberler

Beren Saatin Gelinliğini İsrailli Modacı Dikmiş

Güncelleme:

Kenan Doğulu ile dünya evine giren Beren Saatin gelinliği İsrailli modacının elinden çıkmış.

Beren Saat ile Kenan Doğulu, geçtiğimiz günlerde Amerika'da Malibu sahilinde evlendi.

İSRAİLLİ MODACI DİKMİŞ

Doğulu, Beren Saat'e düğünde 300 bin TL'lik özel tasarım pırlanta gerdanlık ve küpe taktı. Saat'in gelinliği ise İsrailli modacı Mira Zwilinger imzalı ve fiyatı 30 bin TL'ydi. Rene Caovilla marka ayakkabıları 2 bin 700 TL ve Philip Treacy şapkası 5 bin TL'ydi.

Kaynak: Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Kenan Doğulu Beren Saat Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (50)

Levent:

valla dügünlerini amerikada yapıyorlar türkiyede kazan amerikada harca

62
4
yanıtYanıtla
xxxxx:

filistinlilere hiç üzülmüyorum ilk onlar israile saldırdı hemde kıbrıs harekatı sırasında filsitin bizi arkamızdan vurmuştu.

8
57
yanıtYanıtla
ETebeda_t82@hotmail.com:

ordakilere filistinli diye değil de insan olarak baksaydın belki daha farklı düşünürdün ama olmayan bişey için de yormayayım seni

yanıt0
yanıt0
osmanlıarmutcu@live.com:

ben de sana üzülmüyorum.yahudiler ile haşrol emi?

yanıt0
yanıt0
MİLLİ İRADE:

sanat adı altında ahlaksızlık ve kültür yozlaşmasını yaymak için ortaya çkmış bu şahsiyetlere tek bir kuruş dahi verenler hemen bu yanlışlarından geri dönsünler. Muhakkakki cehennemin yakıtı insanlar ve taşlardır.

51
3
yanıtYanıtla
SANAL GÖZ:

TÜRKİYE DE O KADAR İHTİYAÇ SAHİBİ İNSAN VARKEN 30.000,00 TL BİR GELİNLİĞE VERMEK VE İSRAİL KÖKENLİ KİŞİLERE KAZANDIRMAK SANATÇI SAYILABİLECEK KİŞİLERE YAKIŞMIYOR BENCE ÖZEL BİR YASA ÇIKMALI BENCE TÜRKİYE CUMHURİYETİ VATANDAŞI OLMAK İSTEYEN VE İSTEMEYENLER HERKES İSTEDİĞİ ÜLKEYE GİTMELİ EN AZINDAN ÜLKEMİZİN EKONOMİK REFAHI VE TOPLUMSAL BÜTÜNLÜĞÜ ZEDELENMEMİŞ OLUR.

40
4
yanıtYanıtla
Gazze:

Bunlar zaten yahudi mason üyesi, o yüzden cok normal

34
5
yanıtYanıtla
songül:

dünya seyici kalmış bu olanlara da sen kalkmış devede kulak olan bizim için hiç değeri olmayan vıttırı vızzık şahısların düğününden bahsediyorsunuz a canlarım

35
3
yanıtYanıtla
ESKİŞEHİRLİ:

BUNLAR DA ZATEN ACIMA DUYGUSU OLSA 30 BİN TLLİK GELİNLİK GİYMEZ

37
1
yanıtYanıtla
ece:

Burda artist artist yorum yapanlar kullandığınız internet facebook kime ait onu araştırın. Hadi kapatın internetinizi ...

19
17
yanıtYanıtla
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title