Haberler

Kemer Evlilerin Kraliçesi 2 Çocuklu Bulgar Güzel Oldu

Evlilerin kraliçesi 2 çocuklu Bulgar güzel oldu ANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde evli kadınların yarıştığı Mrs. Top of The World 2015 Güzellik Yarışması'nı, 2 çocuk annesi Bulgar 34 yaşındaki Galena Dimova kazandı.

Evlilerin kraliçesi 2 çocuklu Bulgar güzel oldu

ANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde evli kadınların yarıştığı Mrs. Top of The World 2015 Güzellik Yarışması'nı, 2 çocuk annesi Bulgar 34 yaşındaki Galena Dimova kazandı.

Mrs. Top of The World 2015 Güzellik Yarışması'nın finali Kemer'e bağlı Göynük Mahallesi'ndeki 5 yıldızlı Kilikya Palace Hotel'de yapıldı. 21 ülkeyi temsil eden evli kraliçe adayları, yöresel kıyafetleriyle sahneye çıktı. Daha sonra farklı kıyafetlerle podyuma gelen güzeller, danslarıyla büyüledi.

Jürinin değerlendirmesinin ardından evli ve 2 çocuk annesi Bulgaristanlı Galena Dimova, birinci seçildi. Daha önce ülkesinde de güzellik kraliçesi seçilen Dimova, güzellik tacını taktıktan sonra 5 yaşındaki kızıyla objektiflere poz verdi.

Evli ve 2 çocuk annesi Belçikalı 34 yaşındaki İnge Wens ise yarışma kapsamında internet üzerinden yapılan oylamada halkın birincisi seçildi. Yarışmada Türkiye'yi temsil eden Rus asıllı Nataly Genç ise dereceye giremedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güzellik Yarışması Göynük Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title