Haberler

Kemer Belediyesi Utrecht Fuarı'nda

Kemer Belediyesi, ilçeyi tanıtmak amacıyla "Utrecht Uluslararası Turizm Fuarı"na katıldı.

Kemer Belediyesi, ilçeyi tanıtmak amacıyla "Utrecht Uluslararası Turizm Fuarı"na katıldı.

Hollandalıların tatil tercihlerini belirlemek için ziyaret ettiği "Utrecht Uluslararası Turizm Fuarı", Jaarbeurs fuar merkezinde başladı. Avrupa'daki turizm sektöründe Berlin ve Londra'dan sonra en büyük turizm fuarları arasında yer alan Utrecht'e Kemer Belediyesi, Konyaalatı Belediyesi ve Muratpaşa Belediyesi de katıldı.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, fuarda stant açan acenteleri ziyaret etti. Gül, fuarda yaptığı açıklamada, geçen sezonu yüzde 36 artış ile kapatan ve tatil hacmi açısından Avrupa'nın 4'üncü büyük ülkesi Hollanda'da Utrecht Uluslararası Turizm Fuarı'nda olmaktan memnun olduklarını söyledi.

Fuarda Kemer'i en iyi şekilde tanıtmaya çalıştıklarını ifade eden Gül, Kemer standına ilgilinin büyük olması kendilerinin oldukça mutlu ettiğini, fuarda sadece yaz aylarını değil, kış aylarında da Kemer'in turizm yapılabilen bir turizm merkezi olduğunu anlatmaya çalıştıklarını belirtti.

Uluslararası Utrecht Turizm Fuarı 18 Ocak Pazartesi gününe kadar kadar devam edecek.

Kaynak: AA / Güncel

Muratpaşa Utrecht Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title