Haberler

Kemancıdan Senfoni Konserinde Evlenme Teklifi

Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası’nın (ÇDSO) 14 Şubat Sevgililer Günü için verdiği konserde ilginç bir evlenme teklifi gerçekleşti.

Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası'nın (ÇDSO) 14 Şubat Sevgililer Günü için verdiği konserde ilginç bir evlenme teklifi gerçekleşti. Önceden hazırlanan kurguyla solistin yerine mikrofonu alan ÇDSO'nun keman sanatçılarından Kazım Hasanefendioğlu, salonda kendisini dinleyen ve keman öğretmeni olan Nida Topçubaşı'na "Keman Öğretmeninin Aşkı" şarkısı eşliğinde evlenme teklifinde bulundu.

Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası'nın Büyükşehir Belediyesi konser ve tiyatro salonunda 1970'ler, 1980'ler ve 1990'lardan seçmelerin sunulduğu Sevgililer Günü Özel Konseri büyük beğeniyle izlendi. Konsere ise orkestranın keman sanatçısının kız arkadaşına yaptığı evlenme teklifi damgasını vurdu. Konser devam ederken solistlerden Tevfik Rodos, orkestranın 2. kemancılarından Kazım Hasanefendioğlu'nu Özdemir Erdoğan'ın "Keman Öğretmeninin Aşkı" şarkısını söylemesi için sahneye çağırdı. Hasanefendioğlu, orkestranın 1. kemanı Yusuf Yalçın'ın da eşlik ettiği şarkıyı söylerken bir anda salonda bulunan ve keman öğretmeni olan kız arkadaşı Nida Topçubaşı'nın yanına gitti ve elinden tutarak sahneye çıkarttı. Sahnede diz çökerek cebinden pırlanta yüzüğü çıkartan keman sanatçısının "Benimle evlenir misin?" teklifine kız arkadaşından "Evet" yanıtı gelince bütün salon alkıştan adeta yıkıldı.

Şef Tolga Taviş'in yönettiği konser, Ayça Varlıer, Elvan Demircan ve Tevfik Rodos'un seslendirdiği şarkılarla sürdü. 13 Şubat Cuma günü akşamı verilen konseri 6. Mekanize Piyade Tümen ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Satı Bahadır Köse, Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan ve İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek de izledi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çukurova Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title