Haberler

Kemalpaşa'da Suç Örgütüne Darbe

Kemalpaşa'da suç örgütüne darbeİZMİR'in Kemalpaşa İlçesi'nde faaliyet gösteren işyerlerinin sahiplerini tehdit ederek zorla para aldıkları, vermeyenlerin ise ev ve işyerlerini kurşunladıkları öne sürülen 9 kişilik şebeke, polisin operasyonuyla çökertildi.

Kemalpaşa'da suç örgütüne darbe

İZMİR'in Kemalpaşa İlçesi'nde faaliyet gösteren işyerlerinin sahiplerini tehdit ederek zorla para aldıkları, vermeyenlerin ise ev ve işyerlerini kurşunladıkları öne sürülen 9 kişilik şebeke, polisin operasyonuyla çökertildi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden şebekenin lideri konumundaki M.Ş. ile Y.P. tutuklandı.

Kemalpaşa İlçesi'nde işyeri bulunan M.Y. polise gidip, işyerine gelen tanımadığı iki kişinin, kendisinden zorla para istediğini, birkaç gün sonra da otomobilinin kurşunlandığını belirterek şikayetçi oldu. Bunun üzerine polis çalışma başlattı. Yaklaşık 3 ay süren teknik ve fiziki takipte, liderliğini M.Ş. (37) ile Y.P.'nin (30) yaptığı, S.K. (30), E.K. (39), S.O. (33), C.A. (27), S.G. (29), E.Ş. (25) ve S.D.'den (34) oluşan bir şebekeye ulaşan polis, şüphelilerin adreslerinin belirledikten sonra operasyon için harekete geçti. Çok sayıda polisin katıldığı operasyonda 11 ev ve 2 işyerine baskınlar yapıldı. Operasyonda 9 şüpheli gözaltına alınırken, 7 pompalı tüfek, 2 tabanca, 59 fişek, 7 mermi, 2 kar maskesi ve çeşitli miktarlarda senetler ele geçirildi. Polisteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden M.Ş. ve Y.P. tutuklandı, diğerleri ise serbest bırakıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kemalpaşa 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title