Haberler

Kemalpaşa'da Sineklere Geçit Yok

Güncelleme:

Kemalpaşa Belediyesi ilaçlama ekipleri sinek, sivrisinek ve larvalarla mücadele etmek için çalışmalarını sürdürürken; 4 araçtan oluşan ekip mahalleleri düzenli olarak ilaçlıyor.


Hayvancılığın yaygın olarak yapıldığı Kemalpaşa'da sinek ve sivrisinek ile mücadele etmek için çalışmalarını sürdüren Kemalpaşa Belediyesi, oluşturduğu ekiplerle düzenli olarak ilaçlamaları yapıyor. Vatandaşların rahat etmesi amacıyla sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez göreve çıkan ekipler, belirlenen rota doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor.

Kemalpaşa'daki ilaçlama uygulaması hakkında bilgi veren Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, "Halkımıza hizmet etmek için her imkanı kullanıyoruz. Özellikle yaz aylarında sinek ve sivrisinekler, vatandaşlarımızı ciddi şekilde rahatsız ediyor. Bunu bildiğimiz için mevcut ilaçlama makineleriyle birlikte geçen yıl satın aldığımız iki cihazı kullanarak bir ekip oluşturduk. Toplam 4 araçtan oluşan bu ekip, ilçeyi dolaşarak ilaçlamayı yapıyor" diye konuştu.

12 AY MÜCADELE

İlçe sınırlarındaki çevreyle ilgili iş ve işlemlerin büyükşehir belediyesi yetkisinde olduğunun altını çizen Başkan Uğurlu, "Buna rağmen mahallelerimiz de dahil olmak üzere, ilçe sınırlarımızda 12 ay boyunca larvayla mücadele ediyoruz. Bu, toplum sağlığı açısından son derece önemli bir konu ve yıl boyunca takip edilmesi gerekiyor. Biz de bu noktada her türlü önlemimizi alarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Arif Uğurlu Kemalpaşa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title