Haberler

Kemal Sunal'ın Özel Eşyaları Sergide

Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden Kemal Sunal'ın, film afişleri, kostümleri ve özel eşyalarından oluşan sergi, Başkentlilerin ziyaretine açıldı.

Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden Kemal Sunal'ın, film afişleri, kostümleri ve özel eşyalarından oluşan sergi, Başkentlilerin ziyaretine açıldı.

Ankamall Alışveriş Merkezi'ndeki serginin açılışına, ünlü sanatçının eşi Gül Sunal ve kızı Ezo Sunal da katıldı.

Kemal Sunal'ın eşine yazdığı mektuplara yer verilen sergide, sanatçının saatinden anahtarlığına, ayakkabısından gözlüğüne kadar birçok kişisel eşyası ile fimlerinde kullandığı kostümler bulunuyor.

Ayrıca sanatçının rol aldığı "Mavi Boncuk", "Davaro", "İnek Şaban", "Düttürü Dünya", "Kibar Feyzo", "Süt Kardeşler", "Köyden İndim Şehire" gibi filmlerin afişleri sergileniyor.

"Sevenleri ve bunu bekleyen çok"

Gül Sunal, yaptığı açıklamada, sergiye gösterilen ilgiden memnun olduğunu, Kemal Sunal'ın anısını yaşatmak için yapılan her etkinlikte duygulu anlar yaşadığını söyledi.

Kemal Sunal'ın filmlerinde kullandığı kostümleri, sergi için mankenlere kendi elleriyle giydirdiğini anlatan Gül Sunal, "Bu kostümleri Kemal'e giydirdiğim günler aklıma geliyor, acı duyuyorum. Çünkü o da giyindikten sonra beklerdi, 'Yakasını düzelt, kolunu düzelt, nasıl görünüyor' gibi. Şimdi mankene giydirip yakasını, kolunu düzeltirken o günler aklıma geliyor. Çok acı ama yapmam gerekiyor diye düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Sunal, eşinden hatıra kalan eşyaları sevenlerine ulaştırmayı görev bildiğini belirterek, "Sevenleri ve bunu bekleyen çok. Onlarla buluşturmam lazım çünkü artık Kemal benden çıktı, halka mal oldu. Halk çok seviyor. O yüzden bu eşyaları eve saklayıp onlara haksızlık yapamam." diye konuştu.

Eşinin kendine gösterdiği özenin, halk tarafından benimsenmesini sağladığını dile getiren Sunal, "Hayatını ve yaptığı her şeyi çok ciddiye aldı. İnsanlar hiç kimseyi boşuna sevmiyor. Oyunculuğu, sanatı, farklı bir döneme ışık tutması tabii ki önemli ama Kemal'in de gerçek olduğunun çok farkındalar, aileden biri gibi seviyorlar." dedi.

Kemal Sunal'ın, sevenlerine "Kendinize ve yaptığınız işe sahip çıkın" mesajı verdiğini anlatan Gül Sunal, ünlü sanatçının yaşamı boyunca eğitime verdiği öneme de dikkat çekti.

Gül Sunal, eşinin hayranlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği sergi, 14 Mayıs'a kadar gezilebilecek.

Kaynak: AA / Güncel

Kemal Sunal Gül Sunal Ankamall Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title