Haberler

Keller Wıllıams Ailesi Büyümeye Devam Ediyor

Güncelleme:

Profesyonel iş tecrübesiyle uzun yıllar elde ettiği önemli başarılar ile sektörün tanınan isimlerinden biri haline gelen Aynur Dinçel, Keller Williams Çekmeköy Bölge Müdürlüğü'nde Takım Lideri olarak göreve başladı.

Aynur Dinçel ilerleyen süreçte Keller Williams çatısı altında geleceğin liderlerinin ve mega danışmanların yetişmesine destek verecek.

Dünyanın en fazla danışmana sahip en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams, Türkiye'de de hızla büyümeye devam ediyor. 21 yıllık profesyonel iş hayatının son 15 yılını gayrimenkul sektörüne adayan ve bir çok başarılı işe imza atan Aynur Dinçel, Keller Williams Çekmeköy Bölge Müdürlüğü'nde Takım Lideri olarak göreve başladı. Bundan sonraki süreçte Dinçel, Keller Williams çatısı altında danışmanlara sektörde birer marka olmaları yolunda danışmanlık ve koçluk vererek destek olacak. Keller Williams'ın eğitim, sistem ve modelleri eşliğinde gayrimenkul sektöründe çok daha büyük başarılara imza atmak üzere göreve başlayan Dinçel'in hedefleri arasında uluslararası düzeyde koçluk ve danışmanlık vermek bulunmaktadır.

Yüksek İşletmeci olan Aynur Dinçel, 2012 yılında üniversite sınavına girerek Türkiye'nin ilk gayrimenkul varlık değerleme fakültesi olan Kadir Has Üniversitesi'ni yüzde 50 başarı bursu ile kazanarak, 4 yıllık eğitimini bu sene sonunda tamamlayarak mezun olacak. Profesyonel iş hayatına yaklaşık 21 yıl önce başlayan Dinçel, 2001-2002 yılları arasında ABD Harvard Extension School'dan ekonomi alanında aldığı eğitimin ardından 9 yıl boyunca Gayrimenkul Danışmanlığı, SOM Kurumsal Gayrimenkul Değerleme A.Ş. 'de 3 yıl boyunca "İş Geliştirme Direktörü ve Değerleme Uzmanlığı" görevini yürüttü. İki yıl ERA Gayrimenkul Genel Müdürlüğü'nde "Eğitim ve Planlama Direktörü" olarak çalıştı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Çekmeköy Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title