Haberler

Kazaya Giden Ambulans Takla Attı: 4 Yaralı

Antalya'nın Serik İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasındaki yaralıya müdahale etmek için olay yerine giden 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ait ambulansın, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda devrilerek takla atması sonucu, sürücü ve 3 sağlık görevlisi...

Antalya'nın Serik İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasındaki yaralıya müdahale etmek için olay yerine giden 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ait ambulansın, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda devrilerek takla atması sonucu, sürücü ve 3 sağlık görevlisi yaralandı.

Kaza, bugün saat 10.00 sıralarında Antalya- Alanya Karayolu üzerindeki Abdurrahmanlar Kavşağı'nda meydana geldi. Serik'e bağlı Kadriye Beldesi'nde meydana gelen trafik kazasındaki yaralıyı almak etmek için Gebiz Beldesi'nden hareket eden Zafer Karataş yönetimindeki 07 ACS 22 plakalı ambulans, Abdurrahmanlar Kavşağı'nda yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kaydı. Sürücünün direksiyon kontrolünü yitirdiği ambulans, devrilerek takla attı. Bariyerlere çarpan ambulansın sürücüsü Zafer Karataş, hemşireler Fatma Karakaya, Döndü Gürbüz ve Seda Bulut çeşitli yerlerinden yaralandı. Kaza yerine çevredekilerin haber vermesi üzerine gelen itfaiye ve sağlık görevlileri, yaralıları araçtan çıkartarak müdahale etti. Zafer Karataş ve hemşire Fatma Karakaya Serik Devlet Hastanesi'ne sevk edilirken, çeşitli yerlerinden aldıkları darbelerle ağır yaralanan diğer hemşireler Döndü Gürbüz ve Seda Bulut ise Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Yaralıların tedavisi hastanelerde sürerken, Seda Bulut'un 8 aylık hamile olduğunu kaydedildi. - Antalya / Serik

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karataş Antalya Alanya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title