Haberler

Kazan'da, Ak Partili Kadınlardan Kılıçdaroğlu Hakkında Suç Duyurusu

Chp Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun grup toplantısında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu hakkında söylediği sözlere tepki gösteren Ankara'nın Kazan İlçesi'ndeki AK Partili kadınlar, savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Chp Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun grup toplantısında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu hakkında söylediği sözlere tepki gösteren Ankara'nın Kazan İlçesi'ndeki AK Partili kadınlar, savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Şaziye Gündoğmuş, yönetim kurulu üyeleri ve diğer partili kadınlara, adliyeye gelişlerinde Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, AK Parti İlçe Başkanı Ali Yıldıztepe ve yönetimi de eşlik etti. Kemal Kılıçdaroğlu'nun partisinin grup toplantısında, karaman'daki çocuk istismarı olayına değinirken Bakan Sema Ramazanoğlu hakkında sarf ettiği sözlere tepki gösteren Şaziye Gündoğmuş ve yönetimi, CHP Lideri hakkında Kazan Adliyesi'ne giderek suç duyurusunda bulundu.

Adliye çıkışında basın açıklamasında bulunan Şaziye Gündoğmuş, "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Sema Ramazanoğlu'na hiçbir edep ve terbiye ölçülerine yakışmayacak kadar seviyesiz ve haddini aşan sözler sarf etmiştir. Bakanımız Sema Ramazanoğlu'na alenen hakaret ettiği gerekçesiyle hakkında soruşturma açılması için suç duyurusunda bulunduk. Türkiye Cumhuriyeti hükümetinin bakanı olan bir hanımefendiye karşı böylesine seviyesiz ve haddini aşan sözler sarf edilmesi kabul edilebilir bir şey değildir. Kaldı ki herhangi bir vatandaşımıza bu tarz bir söz sarf edilmesi dahi büyük terbiyesizliktir. Kemal Kılıçdaroğlu'nu sayın bakanımız nezdinde tüm Türk kadınlarından özür dilemeye de davet ediyoruz" dedi.

- Ankara

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu AK Parti Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title