Haberler

Kaza Yapan Sürücü Hastaneden Kaçmaya Çalışırken Yakalandı

Güncelleme:

Rize'de Emrah E. yönetimindeki araç, bariyer ve yön levhalarına çarpıp savrularak şarampole uçtu. Hurdaya dönen araçtan yaralı çıkarılan Emrah E., hastaneden kaçmak isterken yakalandı.

Rize'nin Derepazarı İlçesi'nde 13.45 sıralarında Derepazarı İlçesi Tersane Mahallesi Karadeniz Sahil Yolu üzerinde 27 yaşındaki Emrah E. yönetimindeki otomobil, bariyer ve yön levhalarına çarptıktan sonra savrularak şarampole uçtu. Hurdaya dönen otomobilden yaralı çıkarılan Emrah E., tedavi için getirildiği hastaneden kaçmak isterken, yakalanarak gözaltına alındı.

LEVHALARA ÇARPIP ŞARAMPOLE UÇTU

Rize'den Trabzon yönüne giden Emrah E.'nin kullandığı 61 KL 833 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak demir bariyere ve yön levhasına çarptı, ardından şarampole uçtu.

SİGARA PAKETLERİ VE İÇKİ ŞİŞELERİ ETRAFA SAÇILDI

Kazada yaralanan ve sağlık ekiplerinin müdahalesi ile araçtan çıkarılan sürücü ambulansla kaldırıldığı Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kazada, hurdaya dönen otomobilin motor bölümü ile diğer parçaları da çevreye saçıldı. Otomobildeki sigara paketleri ile içki şişeleri de polis tarafından toplandı.

HASTANEDEN KAÇMAK İSTERKEN YAKALANDI

İddiaya göre, tedavi altına alındığı hastaneden kaçmak isteyen sürücü Emrah E., polisler tarafından gözaltına alındı ve ekip otosu ile polis merkezine götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Derepazarı 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title