Haberler

Bilic: Hayati Üç Puan Aldık

Güncelleme:

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Kayserispor karşısında hayati değer taşıyan üç puan aldıklarını söyledi.

Beşiktaş TEKNİK DİREKTÖRÜ BİLİC HAYATİ ÜÇ PUAN ALDIK. SEZONUN SON DÜZLÜĞÜNDEYİZ

KAYSERİSPOR TEKNİK SORUMLUSU SEÇME BUNDAN SONRAKİ MAÇLARIMIZA BAKIP, LİGDE KALABİLMEK İÇİN GAYRET VERECEĞİZ

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Kayserispor'u 2-1 mağlup ettikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, hayati bir 3 puana imza attıklarını belirterek, şunları söyledi

Kayserispor karşısında çok iyi oynamadık ve işi zora sokarak maçı bitirdik. İşi biraz daha erken bitirmeliydik. Hakikaten hayati üç puan aldık. Sezonun son düzlüğündeyiz. Büyük takımlar kötü oynadıkları zaman da kazanma alışkanlıklarına sahiptirler. Bugün bunu yaptık. Karşılaşma öncesinde gergin ve endişeliydim. Bunun bazı nedenleri var. Birçok oyuncumuzu sakatlık nedeniyle kullanamadık. Bazılarını ilk onbirde oynatıyorduk. Bazıları kenardan gelip katkı veriyordu. Bugün oynayanların bir bölümü fizik olarak yeterli değildi. Fakat onları kullanmak zorundaydık. İlk yarıda çok şanssız olan bir takıma karşı oynadık. Kayserispor yukarılarda olması gereken bir takım. Üst üste üç maç kazanarak, öz güvenli geldiler. Galatasaray'ı yendikten sonra karşımıza çıktılar.

Bilic, Kardemir Karabükspor maçında olduğu gibi Kayserispor karşısında da savunmada sıkıntılar yaşandığı yönündeki soruya, Takım savunmasında büyük sorunlar yaşamıyoruz. Galatasaray ile birlikte en az gol yiyen takımız. Kardemir Karabükspor maçında durum farklıydı. Oyun 0-0 gidiyordu. Yüklendiğimiz bölümde Dany'nin boşalttığı alanı kapatamadık. Bugün de oyunu 2-0 götürürken arkada alanı daha iyi kapatmalıydık. Bunlar engellenebilir hatalar. Oyuncularımız işi birbirlerine havale ederken böyle bireysel hatalar çıkıyor. Neyse ki Kardemir Karabükspor maçında olduğu gibi pahalıya patlamadı yanıtını verdi.

Kayserispor karşısında ligin ikinci yarısındaki performanslarına benzer bir görüntü ortaya koyamadıklarına dikkati çeken Hırvat teknik adam, bütün sorunlara rağmen iyi sonuç aldıklarını söyledi.

Bilic, hakem Cüneyt Çakır'ın performansı ile ilgilide, Maçta gördüğüm bazı pozisyonlar var. Kayserispor, penaltı veya kırmızı kart için şikayet ediyor. Olabilir, pozisyonları izlemem gerekiyor. Pozisyonları görmedim. Bu gece bunları izleyeceğim. Sonrasında dürüst şekilde fikrimi söyleyebilirim. Kayserispor'un şikayetini anlıyorum. Ölüm kalım mücadelesi veriyorlar yorumunu yaptı.

Slaven Bilic, Rusya'dan gelen iki gazetecinin sorularını da yanıtladı.

Rus gazetecilerin, Fernandes'in, Lokomotiv Moskova'ya transfer olacağı söyleniyor, ne diyorsunuz şeklindeki sorusunu Bilic, Bana Türk medyası hemen hemen her gün soruyor. Fernandes şu anda sakat. Tedavisi devam ediyor. Sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Sezon sonuna kadar bizim oyuncumuz. Kalan altı maçta katkı yapabilir. Sakatlığından dolayı mümkün görünmüyor. Yazın transfer döneminde ne olduğunu göreceğiz diye yanıtladı.

Şampiyonluk konusunda şanslarının ne olduğu konusunda ise Bilic, şunları söyledi

Bu sezon birçok zorluk yaşıyoruz. Birinci sorun stat konusu. Her kulüp için stat önemlidir. Bizim için daha da önemli. Bu koşullarda mücadele ediyoruz. Finansal olarak rekabet ettiğimiz Fenerbahçe ve Galatasaray'a karşı belli zorluklarımız var. Beşiktaş'ın teknik direktörü ve oyuncusu, koşullar ne olursa olsun şampiyonluk için mücadele eder. Fenerbahçe favori gibi görünüyor. Biz de yarışın içinde kalmaya çalışıyoruz. Genç bir takımımız var ve birçok sakatlık yaşadık. Bu koşullarda takımın iyi iş çıkardığına inanıyorum. Sezonun son bölümünde de bu performansı yükselterek devam ediyoruz.

Bilic, yarın Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak derbi maçı konusunda ise Büyük bir derbi. Türk futbolunun en büyük derbilerinden biri. İyi maç olmasını diliyorum. Olaysız bir derbi olmasını diliyorum ifadelerini kullandı.

Siyah beyazlı takımın oyuncusu Olcay Şahan, maça iyi başlayamadıklarını belirterek, Ancak daha sonra oyuna ortak olduk. İkinci yarı net pozisyonlar bulduk. Galibiyeti hak ettiğimizi düşünüyorum dedi.

Attığı golü, kulübün onursal başkanı Süleyman Seba'ya hediye ettiğinin hatırlatılması üzerine de Olcay Şahan, Bugün onun doğum günü. Golü Süleyman Seba'ya

hediye edeceğimi daha önce söylemiştim. Attığım golü Seba'ya hediye ediyorum ifadesini kullandı.

İsmail Köybaşı da sakatlığının ardından böyle maçlara ihtiyaç duyduğunu ifade ederek, Galip gelen takımın oyuncusu olmak artı puan getirir. Bu açıdan mutluyum. Uzun sakatlık dönemi geçirdim. Uzun süreli sakatlıkların en iyi tedavisi maç oynamak. İçimdeki futbol sevgisini ve çalışma azmini bırakmadım. Futbolu çok seviyorum. Kendimi adamış durumdayım. Buna ihtiyacım vardı. İhtiyacım olanı aldım. Bunun keyfini çıkarmak istiyorum. Ancak bununla yetinmeyip devamını getirmek en güzeli olur diye konuştu.

Köybaşı, Kayserispor maçını kazandıkları için mutlu olduklarını vurgulayarak, Kardemir Karabükspor yenilgisini telafi etmek önemliydi. İyi futboldan ziyade kazanmanın önemli olduğu maçtı. Oyunun genelinde iyiydik. Kazanmak için performansımız yetti. Bunu artırmalıyız dedi.

KAYSERİSPOR TEKNİK SORUMLUSU SEÇME BUNDAN SONRAKİ MAÇLARIMIZA BAKIP, LİGDE KALABİLMEK İÇİN GAYRET VERECEĞİZ

Kayserispor Teknik Sorumlusu Ertuğrul Seçme ise, ikinci yarıda çok iyi oynamalarına karşın yenildiklerini ifade ederek, şöyle konuştu

Özellikle ikinci yarıda çok iyi bir futbol ortaya koyduk. Verilmeyen bir penaltımız var. Maçta istediklerimizi yaptık. Fakat 2 gol yiyince, sonuç anlamında başarılı olamadık. Bundan sonraki maçlarımıza bakıp, ligde kalabilmek için gayret vereceğiz.

Sarı-kırmızılı takımın Yunan futbolcusu Alexandros Tziolis, kendi hataları yüzünden kaybettiklerini belirterek, Üzgünüz çünkü yenilmeyi hak etmedik. Biz, kendi yaptığımız hatalar sebebiyle golleri kalemizde gördük. Oyunun kontrolünü ele geçirdiğimiz anlar vardı, çok pozisyona girdik fakat bir tanesini gole çevirebildik. Adil olmayan bir sonuç oldu diye konuştu.

Kayserisporlu Diego Biseswar da takım halinde iyi oynadıklarını vurgulayarak, İyi mücadele ettik ama sonuç güzel olmadı. Doğru yolda olduğumuzu biliyoruz. Bundan sonraki maçlarda, bu oyunun üzerine koyarak ilerleyeceğiz dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Slaven Bilic Kayserispor Galatasaray Beşiktaş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title