Haberler

Kayserispor'da Antalyaspor Mesaisi Sürüyor

Kayserispor sezonun 26'ncı haftasında deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacağı müsabakanın hazırlıklarına başladı.

Kayserispor sezonun 26'ncı haftasında deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacağı müsabakanın hazırlıklarına başladı. Antrenman öncesi 49 yaşına giren kaleci antrenörü Leven Açıl için pasta kesildi.

A Milli takım maçları nedeniyle lige verilen arada çalıştıktan sonra üç gün izin yapan Kayserispor Antalyaspor hazırlıklarına yeniden başladı. Sarı-Kırmızı takım üç gün izin sonrasında Kadir Has tesislerinde antrenmanlara başladı. Milli Takım kampında olan Deniz Türüç ve Güray Vural dışında ülkesinin milli takımında yer alan Ali Ahamada'da antrenmana katılmadı. Kayserispor'da yaklaşık dört haftadır sakat olan Ryan Mendes takımla çalışmalara başladı.

UYAR: "MABİALA BURADA MUTLU "

Antrenman öncesi açıklama yapan 2. Başkan ve Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Çakak Uyar, "Gaziantepspor yenilgisi beklemediğimiz bir yenilgiydi. Ama, geriye bakıldığında iyi bir ivme yakaladığımızı söyleyebilirim. Biz her maça final maçı olarak bakıyoruz. Önümüzdeki Antalyaspor maçına da öyle bakıyoruz. Sezonun ikinci yarısında düşmüş gözü ile bakılan Kayserispor bugün bakıldığında herkes tarafından takdir görüyor. Futbol Gaziantepspor maçında bize birşeyi hatırlattı. Maç sahada kazanılıyor. Kağıt üzerinde kazanılmıyor. Antalyaspor maçını da sahada kazanmak istiyoruz. Antrenmana başlamadan önce Maiala ile konuştum. Kesinlikle böyle birşeyin olmadığını Kayserispor'da mutlu olduğunu kaydetti. Kendi twitter hesabından da burada mutlu olduğunu ve tek hedefinin Kayserispor'u ligde tutmak olduğunu kaydetti" dedi.

Milli takım kampında olan Deniz Türüç ve Güray Vural ile ilgili gelen soruya Uyar, "Deniz yıllardır burada ve sergilediği oyun bir çok kişi tarafından takdir görüyor. İyi takımın iyi bir parçasıdır Deniz. Güray'da aynı şekilde Akhisar Belediyespor'da yükselen bir grafiği vardı. Sonra Trabzonspor'a gitti. Burada sakatlık yaşadı. Kayserispor'da yeniden yükselen bir grafiği var" açıklamasında bulundu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-Kayserispor antrenmanından görüntüler

-Kayserispor 2. Başkanı Mehmet Çakmak Uyar'ın konuşması

-Genel detaylar

Haber-Kamera: İlyas KAPLAN / KAYSERİ,

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güray Vural Antalyaspor Kayserispor Kadir Has Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title