Haberler

Kayserispor Başkanı Bedir: "Lig Bizim İçin Yeni Başlıyor"

KAYSERİSPOR Kulübü Başkanı Erol Bedir, son 4 maçta 10 puan topladıklarını belirtti, "Hala alt sıralarda ve sıkıntılı bölgedeyiz ama lig bizim için yeni başlıyor" dedi.

KAYSERİSPOR Kulübü Başkanı Erol Bedir, son 4 maçta 10 puan topladıklarını belirtti, "Hala alt sıralarda ve sıkıntılı bölgedeyiz ama lig bizim için yeni başlıyor" dedi.

Başkan Erol Bedir, 45 gün önce yola çıktıklarında, işlerinin ne kadar zor olduğunun bilincinde, bulundukları maddi, manevi ve sportif konumdan kurtulmalarının neredeyse imkansız olduğunun farkında olduklarını, ancak tüm bunlara rağmen, başarıya inandıklarını vurgularken şöyle konuştu:

"Verilen destekler ve inandığımız yolda teknik ekip ve oyuncularımızla sıkıca kenetlenmiş bir şekilde çalışmamızı da beraberinde getirmiştir. Önceleri 300-500 seyirciyle oynanan, son Bursaspor maçında 17 bin ateşli, heyecanlı, 90 dakika küfürsüz ve hakaret içermeyen tezahüratlarıyla Kadir Has Stadını rakip takıma dar eden gerçek taraftar, başarının da gerçek mimarlarıydı. Sahaya gelemeyen ve bu şehirde yaşayan tüm hemşerilerimizin yoğun desteği de bizimleydi."

"BİZE DURMAK, TARAFTARA SUSMAK YOK"

Başkan Erol Bedir, "Buraya kadar her şey planladığımız gibi ve olumlu yönde gelişti" derken şöyle devam etti:

"Ancak; hala alt sıralarda ve sıkıntılı bölgedeyiz. Kayserispor için lig yeni başlıyor. Bu hafta cuma günü oynayacağımız Çaykur Rizespor ve sonraki haftaki Kasımpaşa maçları bizim açımızdan hayati öneme haiz müsabakalar olacak. Yönetim, teknik heyet ve takımımız bu gerçeğin farkında olarak hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Çaykur Rizespor maçında deplasmanda olmamıza rağmen mutlaka başarılı olmalıyız. Sonra kendi sahamızdaki Kasımpaşa maçına ise en az 25 bin taraftarla ve kesin 3 puan hedefi ile çıkmalıyız. Aksi takdirde şimdiye kadar aldığımız sonuçlar avantaj olmaktan çıkacaktır. Biz elimizden geleni eksiksiz yapmalı, terimizi son damlasına kadar akıtmalı ve sezon sonunda ulaşacağımıza inandığımız mutlu sonu hep beraber beklemeliyiz. Bize durmak, taraftarımıza susmak yok."

- Kayseri

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kayserispor Kasımpaşa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title