Haberler

Kayseri ve Yozgat'ta Kar Yağışı Hayatı Olumsuz Etkiledi

Kayseri ve Yozgat’ta yağan kar hayatı olumsuz yönde etkiledi.

Kayseri ve Yozgat'ta yağan kar hayatı olumsuz yönde etkiledi. Kayseri'de 13 kişi sobadan sızan gazdan zehirlendi. Yozgat'ta ise uçan bir çatı nedeniyle park halindeki araçlar zarar gördü.

Kayseri'de gece saatlerinden itibaren başlayan kar yağışı, sabah saatlerinde de etkisini gösterdi. Yağan kar ile beraber Kayseri kent meydanı beyaza büründü. Vatandaşlar da yağan kar ile beraber yürümekte zorluk çekti. Karın mevsimi olduğunu ve geç yağdığını söyleyen vatandaşlar, "Karın mevsimi artık geldi. Kar berekettir, güzeldir. Kar ilk defa yağdığı için sürücülerin de tedbirli olması lazım" dedi.

Öte yandan, yağan karla beraber Kocasinan Belediyesi'ne bağlı karla mücadele ekipleri de temizleme çalışmalarına başladı.

Yozgat'ta fırtına çatıyı uçurdu, araçlar zarar gördü

Yoğun tipi nedeniyle okulların bir gün süre ile tatil edildiği Yozgat'ta dün akşamdan itibaren kar yağışı ve tipi hayatı olumsuz etkiledi. Sabah saatlerinde ise bir apartmanın çatısı aracın üzerine uçtu.

Yozgat'ta dünden itibaren devam eden kar yağışı gece yerini tipi ve fırtınaya bıraktı. Kentte hayatı olumsuz etkileyen kar yağışı ve tipi, sabah saatlerinde bir apartmanın çatısını uçururken şehir merkezinde ise belediye ekipleri karla mücadelelerini gece boyunca devam ettirdi.

Apartmanın uçan çatısı büyük bir gürültü ile sokak üzerinde park halinde bulunan aracın üzerine düştü. Aracın büyük hasar gördüğü bina sakinleri tedirginlik yaşarken Arif Yılmaz isimli vatandaş, "Akşam geç saatlerden itibaren Yozgat'ta fırtına tipi çıktı. Araçlarımız zarar gördü. Çatılar uçtu. Bazı arabalarda hasarlar var. Yüksek bir gürültü geldi önce, arabaların alarmları ötemeye başladı. Aşağı indiğimizde arabalarımız bu haldeydi. Çatılar uçmuş komple aşağı inmiş" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kayseri Yozgat Yağan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title