Haberler

Kayseri: Set Ekibine Moral Gecesi

"Taşa Yazılan Aşk" İsimli Dizi Filminin Çekimleri İçin Kayseri'nin Mimarsinan Beldesi'nde Bulunan Set Ekibi, Mimarsinan Belediyesi'nin Organize Ettiği Moral Gecesinde Doyasıya Eğlendi.

"Taşa Yazılan Aşk" isimli dizi filminin çekimleri için Kayseri'nin Mimarsinan Beldesi'nde bulunan set ekibi, Mimarsinan Belediyesi'nin organize ettiği moral gecesinde doyasıya eğlendi.

Mimarsinan Beldesi'nde tarihi mekanlarda ve taş ustalarının atölyelerinde yapımcı Selahattin Kat ve yönetmen Talip Karamahmutoğlu yönetiminde çekilen "Taşa Yazılan Aşk" isimli dizi filmin çekimlerini yapan set ekibi, Erkilet Beldesi'nde bulunan Altıntepe Tesisleri'nde düzenlenen eğlencede doyasıya eğlendi. Aralarında Caner Toygar ve Güllü'nün yanı sıra ,Yavuz Karakaş, Faruk Savun, Gülşen Sezek, Haldun Boysan, Betül Aşçıoğlu, Hasan Kürşat Çizioğlu, Murat Soydan, Sinem Karanfil, Uğur İzgi, Ünsal Emre ve Yusuf Ekşi gibi isimlerin de bulunduğu set ekibi düzenlenen moral gecesinde sırayla şarkı söyledi.

Sanatçı Güllü'nün de katıldığı gecede set ekibinin tezahüratlarıyla sahneye gelen Güllü, beğenilen şarkılarını set arkadaşlarıyla birlikte söyledi. Mimarsinan Belediye Başkanı Nail Şahan'ı tezahüratlarıyla sahneye getiren set ekibi, eline mikrofonu tutuşturdukları Nail Şahan'ın da şarkı söylemesini istedi. Söylediği şarkıyla büyük alkış alan Nail Şahan'a daha sonra Erkilet Belediye Başkanı Mehmet Şereflioğlu da oynayarak eşlik etti. Türk sinemasına yıllardır emek veren sinema oyuncusu Yavuz Karakaş da moral gecesinde şarkı söyledi. 1970 yılında iki plak çıkarttığı öğrenilen Karakaş, tok sesiyle söylediği şarkılar nedeniyle ekip arkadaşlarından uzun süre ayakta alkış aldı. Set ekibi, gecenin geç saatlerine kadar eğlenmeye devam etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title