Haberler

Kayseri Kızılaydan Üniversitelilere Giysi ve Ayakkabı Yardımı

Türk Kızılayı Kayseri Şubesi ve Kızılay Gençlik Kulübü, Erciyes Üniversitesi (ERÜ) öğrencilerine kıyafet yardımında bulundu.

Türk Kızılayı Kayseri Şubesi ve Kızılay Gençlik Kulübü, Erciyes Üniversitesi (ERÜ) öğrencilerine kıyafet yardımında bulundu. Yardım kampanyasında, üniversite öğrencisi Muhammed Ergenoğlu, başka bir kurum tarafından kendisine verilen ayakkabıyı, Kızılay'a bağışladı.

Sabancı Kültür Merkezi'nde Türk Kızılayı Kayseri Şubesi ve Kızılay Gençlik Kulübü tarafından, yaklaşık bin üniversite öğrencisine kıyafet yardımı yapıldı. Gençlerin yaşamlarında ve okumalarına katkıda bulunmak amacıyla kampanyayı düzenlediklerini söyleyen Türk Kızılayı Kayseri Şube Başkanı Ayhan Uzandaç, 'Türk Kızılayı Kayseri Şubesi'nin, üniversite gençlerimizin okumalarında, yaşamlarında biraz olsun katkımız olsun düşüncesi ile böyle bir etkinlik yapmaya karar verdik. Bugün, burada gelen misafirlerimizle beraber, günün sevincini yaşıyoruz. Çocuklarımıza hediye maksadıyla verdiğimiz kıyafetler bunlar. İnşallah, Türk Kızılayı Kayseri Şubesi olarak, üniversitemizde butik kuracağız. Her sene bunu daha iyiye götürmek için çalışacağız. Bazen eksikliklerimiz oluyor ama onları da gidererek en iyi şekilde faaliyetlerimiz devam edecekö dedi. Yaklaşık bin öğrenciye yardım yapıldığını belirten Uzandaç, şöyle konuştu

'Geçen sene, 700 öğrenciye kıyafet dağıtmıştık. Bugün için, bin öğrenciye çıkardık bu sayıyı. İnşallah, ileriki yıllarda bu sayıyı giderek artıracağız. Kıyafetlerimizin hepsi, hayırsever bağışçılarımız tarafından yapılmıştır. Çocuklarımız, üniversite öğrencilerimiz için bu malzemeleri topladık. Önümüzde kış mevsimi olmasından dolayı, mont, kaban, kazak, gömlek, ayakkabı ve çorabına kadar bütün ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştık.

'BAĞIŞ YAPILAN AYAKKABIYI BAĞIŞLADI

Yardım kampanyasında, üniversite öğrencisi Muhammed Ergenoğlu'nun başka bir kurum tarafından kendisine verilen ayakkabıyı, Kızılay'a bağış yapması, programa katılanlardan tarafından takdirle karşılandı. Ayakkabıyı kardeşi için aldığını söyleyen ERÜ Makine Mühendisliği 3. sınıf öğrencisi Ergenoğlu, şunları söyledi 'Geçen sene özel bir kurumun yapmış olduğu bağıştan kardeşim için almıştım. Ayağına olmadığı için, ben de bir yıl boyunca muhafaza ettim ve buraya bağışlayıp, başka bir arkadaşımın yararlanması için bağışladım. Giyecek olan arkadaşım, güle güle kullansın.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türk Kızılayı Kızılay Kayseri Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı? 27 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 27 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title