Haberler

Kayseri Erciyes'te Sezonun Ilk Kayak Yarışması Yapıldı

Kayseri Kayak İl Birinciliği Erciyes Dağı Hisarcık Kapıda bulunan pistte ilk gün yapılan Alp Disiplini yarışları ile başladı.

Kayseri Kayak İl Birinciliği Erciyes Dağı Hisarcık Kapıda bulunan pistte ilk gün yapılan Alp Disiplini yarışları ile başladı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen kayak İl birinciliği başladı. Bugün yapılan Alp Disiplini kategorisi ile başlayan yarışlar yarın yapılacak olan kayaklı koşu ve snowboard yarışları ile devam edecek. Alp disiplini yarışları U21, U18, U16, U14, U12, U8-10 yaş gruplarında erkekler ve kadınlar branşında yapıldı. Sezonun ilk yarışı ile ilgili Kayak İl Temsilcisi Mahmut Yılmaz, "Kayseri'de yer alan Kayak Kulüpleri sporcuları Alp Disiplinli Kayak müsabakaları için mücadele ettiler.

Burada başarılı olan sporcular gelecek hafta yapılacak olan ve uluslararası alanlarda ülkemizi temsil edecek sporcular arasına isimlerini yazdıracaklar. Dün Alp Disiplinli yarışları yaptık. Bugün ise snowboard ve kayaklı koşu yarışlarını yapacağız. Onlar farklı branşlar. O kategorilerde de yarışlar yapılacakö dedi.

ERCİYES CUP HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Bu sene ikincisi düzenlenecek olan ve toplam üç gün devam edecek olan Erciyes Cup hazırlıkları devam ediyor. Kayak İl Temsilcisi Mahmut Yılmaz Erciyes Cup ile alakalı olarak, "Erciyes Cup için dünyanın birçok yerinden kayak takımları gelecek. Ülkemizi milli takımımız temsil edecek. İnşallah o müsabakalar da güzel yarışlar olacak. Geçen sene ilkini düzenlemiştik. Bu sene ikincisini düzenleyeceğiz. Geçen sene katılan takımlar buradan memnun ayrıldılar. Bu sene daha güzel bir organizasyon gerçekleştirmek istiyoruz. Erciyes Cup'ta ilk gün teknik toplantı yapılacak yarışlar iki gün sürecek" açıklamasında bulundu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mahmut Yılmaz Hisarcık Erciyes Kayseri Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title