Haberler

Kayseri'deki Terör Saldırısına Tepkiler

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Kayseri'deki terör saldırısına ilişkin, "Kim ki birliğimize, kardeşliğimize göz dikiyorsa Rabbim onları kahretsin.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Kayseri'deki terör saldırısına ilişkin, "Kim ki birliğimize, kardeşliğimize göz dikiyorsa Rabbim onları kahretsin. Bu saldırıda hayatını kaybeden 13 şehidimize Allah'tan rahmet diliyorum, mekanları cennet olsun, yaralılarımıza Rabbimden acil şifalar diliyorum." dedi.

Partisinin Sakarya'nın Pamukova ilçesinde Kültür Merkezi'nde düzenlenen İlçe Başkanlığı Kongresi'nde konuşan Destici, ülkenin birliğine, kardeşliğine kasteden terör örgütü PKK'yı lanetlediğini bildirdi.

Terör saldırısını yapanların insan ve Müslüman olamayacağını anlatan Destici, "Kim ki birliğimize, kardeşliğimize göz dikiyorsa Rabbim onları kahretsin. Bu saldırıda hayatını kaybeden 13 şehidimize Allah'tan rahmet diliyorum, mekanları cennet olsun, yaralılarımıza Rabbimden acil şifalar diliyorum." diye konuştu.

Destici, 1 hafta önce İstanbul Beşiktaş'ta bir saldırıyla karşı karşıya kalındığını dile getirerek, "Oradaki acılarımız giderilmeden, şehitlerimizin kanı kurumadan, yaralılarımız tedavi olup taburcu edilmeden bugün de Kayseri'de hain ve kahpe bir saldırıyla karşı karşıya kaldık. Çok şiddetli bir şekilde lanetliyoruz. İnşallah bu son olur ve bundan sonra böyle bir acıyla ülkemiz ve milletimiz karşı karşıya kalmaz." ifadesini kullandı.

Acı, üzüntü ve kaygının büyük olduğunu fakat birliğin daha da pekişeceğini, kardeşliğin daha da kuvvetleneceğini ve hainlerin asla emellerine ulaşamayacağını, kardeşliği bozamayacaklarını vurgulayan Destici, bu hain terör örgütleri ve onların arkasındaki küresel emperyalist güçlerin, Türkiye'nin, Irak, Afganistan olmadığını ve Suriye olmasına da müsaade etmeyeceklerini bilmelerini istedi.

Destici, milletin, feraseti, birlik şuuru, cesareti, kahramanlığı ve teröre karşı duruşunu kimsenin bozamayacağını belirterek, terör odaklarına teslim olunmayacağını kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Büyük Birlik Partisi Mustafa Destici Sakarya Kayseri Politika Güncel Haberler

title