Haberler

Kayseri'de Lodos Ağaçları Devirdi, Reklam Panolarını Uçurdu

Güncelleme:

Kayseri'de saatteki hızı 72 kilometreye ulaşan lodos, reklam panolarını uçurdu, ağaçları ve Gençlik Anıtı'nı devirdi.

Kayseri'de saatteki hızı zaman zaman 72 kilometreye ulaşan şiddetli lodos reklam panolarını uçurdu, ağaçları ve Erciyes Üniversitesi kampüs kavşağındaki Gençlik anıtını devirdi.

ŞİDDETLİ LODOS ZARARA YOL AÇTI

Meteroloji uzmanları Kayseri ve çevresinde dün gece başlayan lodosun saatteki hızının 46-72 kilometreye ulaştığı ve yaşamı olumsuz etkilediğini söyledi. Uzmanlar Kayseri ve çevresinde bu geceden itibaren kar yağışının başlayacağını ifade etti. Bu arada, kent merkezinde ve Talas ilçesinde şiddetli lodos zarara yol açtı. Evlerin çatısı, televizyon antenleri ve reklam panoları uçarken, Nuri Has Mahallesi Battalgazi Bulvarı'nda ise bir ağaç kökünden söküldü. Erciyes Üniversitesi, Talas yolu kampüs girişindeki kavşakta bulunan Gençlik Anıtı da devrildi.

ERCİYES ÜNİVERSİTESİNİN ÇATISI UÇTU

Kentte etkili olan rüzgar nedeniyle Erciyes Üniversitesi Eğitim Fakültesinin çatısı uçtu. Olayda yaralanan 4 kişi Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.Formasyon eğitimi için yapıldığı belirtilen sınav da çatının uçmasından dolayı iptal edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kayseri Talas Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title