Haberler

Kayseri'de Hırsızlık Şebekesine Operasyon

Polisin 11 ay süren teknik takibi sonucu, 21 ilde 66 hırsızlık olayına karıştığı iddiasıyla gözaltına alınan 52 şüpheliden 12'si tutuklandı Aynı soruşturma kapsamında bu sabah Kayseri'de 26 ayrı adrese 280 personelle düzenlenen operasyonda da 27 şüpheli gözaltına alındı.

Kayseri'de, polisin 11 ay süren teknik takibi sonucu, 21 ilde 66 hırsızlık olayına karıştığı iddiasıyla gözaltına alınan 52 şüpheliden 12'si tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, çeşitli hırsızlık olaylarına karışan suç örgütü üyelerini teknik takibe aldı.

Yaklaşık 11 ay süren teknik takip sonucu, Kayseri, Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Çorum, Gaziantep, Kilis, İstanbul, Kocaeli, Konya, Kütahya, Mersin, Nevşehir, Ordu, Samsun, Şanlıurfa, Rize, Tokat, Trabzon ve Yozgat'ta 66 ayrı hırsızlık olayına karışığı öne sürülen 52 şüpheli gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından "suç örgütü kurma ve yönetme, suç örgütüyle birlikte hareket etme, bilerek ve isteyerek yardım etme, nitelikli hırsızlık ve hırsızlığa teşebbüs, konut dokunulmazlığını ihlal" suçlarından Adliyeye sevk edilen zanlılardan Zanlılardan 12'si tutuklandı.

26 adrese eş zamanlı operasyon

Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, aynı soruşturma kapsamında, 66 olaydan faili meçhul kalan 38'inin aydınlatılması ve şüphelilerin yakalanması amacıyla bu sabaha karşı 26 ayrı adrese 85 ekip ve 280 personelle eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonda, 27 şüpheli ve 2 aranan kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda da 2 ruhsatsız tabanca, 8 av tüfeği, 2 kuru sıkı tabanca, 30 av tüfeği fişeği, 4 bilgisayar, otomobil teybi, 4 tornavida, 4 kol saati, altın zincir, altın bileklik ve 8 altın bilezik ele geçirildi. - Kayseri

Kaynak: AA / Güncel

Antalya Kayseri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title