Haberler

Kayseri'de 15 Kilo Esrar, 5 Kilo Afyon Sakızı Ele Geçti: 6 Gözaltı

Kayseri'de 15 kilo esrar, 5 kilo afyon sakızı ele geçti: 6 gözaltıKayseri'de polis ekipleri, 2 otomobil ve bir yolcu otobüsünde eğitimli köpekle yaptıkları aramada, 15 kilo 960 gram esrar ile 5 kilo 226 gram afyon sakızı ele geçirdi.

Kayseri'de 15 kilo esrar, 5 kilo afyon sakızı ele geçti: 6 gözaltı

Kayseri'de polis ekipleri, 2 otomobil ve bir yolcu otobüsünde eğitimli köpekle yaptıkları aramada, 15 kilo 960 gram esrar ile 5 kilo 226 gram afyon sakızı ele geçirdi.

Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi ekipleri, Kayseri- Malatya karayolunda ihbar üzerine İstanbul ve Antalya plakalı otomobilleri durdurdu. Eğitimli köpek 'Sedef'in de kullanıldığı aramada otomobillerin yakıt deposunda ve yedek lastiğinde 18 paket halinde 15 kilo 960 gram esrar ele geçirildi. Olayla ilgili A.T., S.D., P.D., E.C. ve N.C. gözaltına alındı.

İRANLI YOLCUNUN BAGAJINDA 5 KİLO AFYON SAKIZI

Aynı gün içerisinde polisin gerçekleştirdiği başka bir operasyonda da, Adıyaman plakalı bir yolcu otobüsü durduruldu. Eğitimli köpek sedefi'n otobüs bagajında bulunan bir valize tepki vermesi üzerine yapılan aramada 5 kilo 226 gram afyon sakızı ele geçildi. Valizin 7 numaralı koltukta oturan İran Uyruklu D.T.'ye ait olduğu belirlendi. İki farklı uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan şüphelilerden S.D., P.D. ve N.C. Emniyet Müdürlüğü'ndeki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Sorguları tamamlanan A.T., E.C. ve D.T. ise sağlık kontrollerinin ardından nöbetçi mahkemeye çıkarılmak üzere adliyeye gönderildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Antalya Malatya Kayseri Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title