Haberler

Kayseri Çalıştığı Şubede Öldürülen Banka Müdürüne Hazin Tören

Çalıştığı şubede öldürülen banka müdürüne hazin törenKAYSERİ'nin Develi ilçesinde dün, çalıştığı banka şubesinde öldürülen banka müdürü evli 1 çocuk babası Recep Taştan (32),Kayseri'de kılınan cenaze namazı sonrası gözyaşları arasında toprağa verildi.

Çalıştığı şubede öldürülen banka müdürüne hazin tören

KAYSERİ'nin Develi ilçesinde dün, çalıştığı banka şubesinde öldürülen banka müdürü evli 1 çocuk babası Recep Taştan (32), Kayseri'de kılınan cenaze namazı sonrası gözyaşları arasında toprağa verildi. 1.5 ay önce müdür olarak Develi ilçesine atanan Recep Taştan'ın Talas ilçesindeki şubede banka memuresi olan eşi Canan, kocasının Türk bayrağı örtülen tabuta sarılarak?? Ben, kızımız Ecrin'e bunu nasıl anlatacağım. Sana nasıl kıydılar??? dedikten sonra bayıldı

Dün, Kayseri'nin Develi ilçesinde hırsızlık, oto hırsızlığı, yağma ve 6136 sayılı ateşli silahlar kanuna aykırı hareket suçlarından 17 ayrı sabıkası bulunan ve 3 ay önce cezaevinden çıkan kahvehaneci Nurettin Yürek, saat 16.00 sıralarında, boşanmak üzere bir süre önce mahkemeye başvuran ve kendisiyle ilgili koruma kararı aldıran karısı Asiye'nin çalıştığı, Aşağı Fenese mahallesi, Cumhuriyet Caddesindeki Vakıfbank Şubesine geldi. Yanındaki pompalı tüfekle, banka güvenlik görevlisini etkisiz hale getiren sabıkalı kahvehaneci, şube binasında 2 yıldır hizmetli olarak çalışan 2 çocuk annesi eşi Asiye'yi aradı . Bulamayınca da evli 1 çocuk babası banka müdürü Recep Taştan'a yönelerek, "Karımı burada çalıştırmayacak, işine son vereceksin " diye tehdit ettikten sonra, çalışanların ve müşterilerin gözleri önünde, kafasına bir el ateş ederek ağır yaraladı. Daha sonra ollay yerine gelen İlçe Emniyet müdürlüğündeki görevli polislere ateş açarak, " Teslim ol " çağrılarına ateş ederek karşılık verdi. Çatışma sırasında elindeki pompalı tüfeğin yanı sıra,le banka güvenlik görevlisinden zorla aldığı tabancayı da kullanan Nurettin Yürek, aldığı iki kurşun yarası ile ağır yaralandı. Olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri hem banka müdürünü hem de bankayı basan öfkeli kocayı hastaneye kaldırdı. Müdür ile saldırgan Develi İlçe Devlet hastanesinde yaşamlarını yitirdi.

"SANA NASIL KIYDILAR"

Polisle girdiği çatışmada ölen Nurettin Yürek'in cenazesi, hastane morguna otopsi için kaldırılırken, 1.5 aydır görev yaptığı bankada, boşanmak isteyen eşini öldürmek isteyen kahvehanecinin silahından çıkan kurşunla yaşamını yitiren 8 yıllık bankacı Recep Taştan'ın Türk bayrağına sarılı tabutu, ilçede yapılan otopsinin ardından Kayseri merkez Hunat camisine getirildi. Burada,musalla taşına konulan tabuta kapanan, banka memuresi eşi Canan Taştan?? Ben, kızımız Ecrin'e bunu şimdi nasıl anlatacağım. Sana nasıl kıydılar ' Kokun hala burnumda . Ben, bu acıya nasıl dayanacağım "' dedikten sonra " Recebimmm " diyerek bayıldı. Genç kadına, yakınları müdahale ederken, çalışma arkadaşları ise, " Olay, tam bir tirajedi. Müdürümüz, görev yaparken, karı-koca anlaşmazlığının kurbanı oldu??şeklinde konuştular. Banka müdürün kaynı Ahmet Asım Baykara ise, " Acımız çok büyük. Çok iyi bir insandı. Nasıl böyle bir olay sonucu yaşamanı kaybetti, anlayamadık. Allah hepimize sabır versin?? diye cinayete tepki gösterdi. Banka müdürürür cenazesi, yakınları, banka çalışanları ve Develi ilçesinden gelen müşterilerinin gözyaşları arasında Asri Mezarlıkta toprağa verildi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kayseri Develi Talas Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title