Haberler

Cani Koca, Boşanma Davası Açan Eşinin Kafasına Sıktı

Güncelleme:

Kayseri'de 45 yaşındaki Cezmi Dursun, kendisine boşanma davası açan eşinin kafasına sıktı

Kayseri'de 45 yaşındaki Cezmi Dursun, kendisine boşanma davası açan 39 yaşındaki eşi Ümmügülsüm Dursun'u, tabancayla başına tek el ateş ederek öldürdü.

ŞİDDETLİ GEÇİMSİZLİK YAŞADILAR

Olay, merkez Melikgazi İlçesi Selçuklu Mahallesi Alkış Sokak'ta müstakil bir evde meydana geldi. 2 çocuk annesi Ümmügülsüm Dursun, iddiaya göre şiddetli geçimsizlik nedeniyle 45 yaşındaki eşi Cezmi Dursun'a boşanma davası açtı.

EŞİNİN BAŞINA BİR EL ATEŞ ETTİ

Bir süredir ayrı yaşayan ve barışmak için eşinin evine giden Cezmi Dursun, mutfakta eşiyle tartışmaya başladı. Sözlü tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, öfkeli koca yanında getirdiği tabancayla, eşinin başına bir el ateş etti.

POLİSE GİDEREK TESLİM OLDU

Kadın kanlar içinde yere yığılırken, evden ayrılan koca ise polise giderek teslim oldu. Olay yerine giden sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ağır yaralı kadın, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Acil serviste tedaviye alınan talihsiz kadın, doktorların tüm müdahalelerine karşın kurtarılamadı. Ümmügülsüm'ün cesedi, otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırılırken, zanlı ise adli tabiplikteki sağlık kontrollerinin ardından ifadesi alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Melikgazi Selçuklu Kayseri 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title