Haberler

Kayseri Asırlık Ağaç Kütükleri, Mobilya Oldu

Asırlık ağaç kütükleri, mobilya olduKAYSERİ'DE yerli ve yabancı ziyaretçiler tarafından ilgi gören Kayseri 6. Mobilya Fuarında, asırlık kütüklerden yapılmış doğal koltuk, sandalye, bank, masa, sehpa ve aynalar parekende ve toptan, kapış, kapış satıldı.

Asırlık ağaç kütükleri, mobilya oldu

KAYSERİ'DE yerli ve yabancı ziyaretçiler tarafından ilgi gören Kayseri 6. Mobilya Fuarında, asırlık kütüklerden yapılmış doğal koltuk, sandalye, bank, masa, sehpa ve aynalar parekende ve toptan, kapış, kapış satıldı.

Karadeniz bölgesi, Kayseri,Hatay ve Tokat'taki mobilya üreticileri tarafından reyonlarda sergilenen özellikle 300-600 TL arasında satışa sunulan üçlü sehpalar çok beğenildi. Bin-bin 500 TL'den satılan masalar, 500 TL'den satışa sunulan tekli koltuk ve 600-750 TL'den satılan boy aynaları da ziyaretçilerin dikkatini çekti. Tuyap Fuarcılık tarafından düzenlenen fuara katılan firma yöneticilerinden İsmail Özkaya " Mobilya sektöründe doğal ürünlere dönüş var. Özellikle asırlık ağaçların kütüklerinden yapılmış masa ve sehpa takımları çok tuttu. Bahçeler başta olmak üzere değişik mekanlarda kullanılan bu doğal malzemeler sudan etkilenmiyor. İz ve koku yapmıyor. Kullanımı da temizliği de kolay. Doğal özelliğiyle yaşam alanlarında insanlara doğayla iç içeymiş duygusunu yansıtıyor?? dedi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karadeniz Kayseri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title