Haberler

Kaymakam Balcı Gönüllü Olarak Şırnak'ta Görev Yapacak

Güncelleme:

Ürgüp Kaymakamı Alper Balcı'nın, doğuda sıcak çatışmaların olduğu bir ilçeye gönüllü olarak gitmek için yaptığı başvurusu sonucu Şırnak'ta görevlendirildi.

Son zamanlarda artan hain terör olayları nedeniyle doğuda sıcak çatışmaların olduğu bir ilçeye gönüllü olarak gitmek için başvuran Ürgüp Kaymakamı Alper Balcı, İçişleri Bakanlığınca Şırnak'ta görevlendirildi.

İLÇELERE GEÇİCİ OLARAK ATANDI

İçişleri Bakanlığı, Kaymakam Alper Balcı'nın gönüllü olarak gitmek istemesi üzerine Şırnak'ın çeşitli ilçelerinde görev yapmak üzere geçici olarak atadı.

ALAN HAKİMİYETİ GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURULDU

Kaymakam Alper Balcı, gerek önce görev yapmış olduğu illerdeki başarıları, gerekse o bölgede yetişmiş olmasından dolayı alana olan hakimiyeti göz önünde bulundurularak Şırnak Valiliği emrinde görev yapmak üzere geçici süreli ve gönüllü olarak görevlendirildi.

"HER KARIŞ TOPRAĞIMIZI KUTSAL BİLDİK"

İlçe Kaymakamı Alper Balcı, "Bu görevi kendi irademle İçişlerini Bakanlığından istedim. Ne mutlu bana ki Şırnak gibi çok önemli, stratejik bir yerde görev yapma şerefi şahsıma tevdi edildi. Biz mülki idare amirleri, vatanımızın her karış toprağını kutsal bildik. Merhum Valimiz Recep Yazıcıoğlu'nun da dediği gibi 'Gidemediğin yer senin değildir' sözünden hareketle gönüllü olarak gidecek olduğum Şırnak'ta bu vatanın bir parçasıdır" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İçişleri Bakanlığı Alper Balcı Ürgüp Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (32)

bitlisliMobil-ANDROID:

yeni katliamlar için mi

19
29
yanıtYanıtla
ÖzlemMobil-IOS:

Benim eşimde polis müdürü beni ve 2 çocuğumuzu bırakıp tam Cizredeki olayların patlak verdiği zaman gönüllü olarak tayin isteyip Şırnak'a gitti. Allah askerimizin ve polisimizin yardımcısı olsun hepside vatanımız için fedakarlıkta bulunarak görev yapıyorlar Allaha emanet olsunlar. Tek sitemim keşke Milletim ve Devletim onların fedakarlıklarını takdir etseler. Bir sağlıkçı bir öğretmen kadar değer verilse.

43
3
yanıtYanıtla
öMer:

Rabbim sizden de razı olsun ablacım. Tek temennimiz hainlerin bir an evvel gebertilmesi ve değerli eşlerinizin evlatlarınızın yanına sağ sağlim dönmesidir. Dualarımızdan esirgemiyoruz sizleride. Allah yar ve yardımcınız olsun

yanıt8
yanıt0
COLEMERG:

MADEM BU KADAR KÜRT KANINA İHTİYAÇ DUYUYON KEFENİN GELDİĞİ GÜN Kİ İNŞAALLAH O GÜN GELİR BİZİM BAYRA M GÜNÜMÜZ OLACAK

10
22
yanıtYanıtla
mehmet:

yeni katliamlarla ileride vali olup sağlam makam için mi?

6
20
yanıtYanıtla
vatandaşMobil-ANDROID:

Yüce rabbim seni ve senin gibileri korusun inşaallah O kutlu görevinde başarılar diliyorum

17
7
yanıtYanıtla
Cumhur:

Vali kardesım balcı anlından öpüyorum şimdiden hayırlara vesile olsun basarılarının devamını dılerız senın gibi evlat lazım bu ülkeye Cumhurbaşkanımızıda Allah başımızdan eksik etmesin

20
3
yanıtYanıtla
ZİYA:

adamın hası ALLAH KOLAYLIK VERSİN.

21
2
yanıtYanıtla
ali alperen Mobil-ANDROID:

adam kere adamdır. oğuzun erleri daha bitmedi.

16
5
yanıtYanıtla
ALPEN:

HELAL OLSUN GERÇEK ÜLKÜCÜ GERÇEK ALP GERÇEK ALPEREN İŞİTE MHP İÇİNDE ÜLKÜCÜ GÖRÜNÜN AKP İÇİNDE VATAN PERVER GÖRÜNEN DİĞER KAYMAKAMLARDA ÖRNEK ALSIN BU ÜLKEDE MUHSİN YAZICIOĞLU'' NUN YOLUNDAN GİDEN VARMIŞ

16
3
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title