Haberler

Kayıp Zihinsel Engelliden 16 Gündür Haber Alınamıyor

Sivas'ta hasta ziyareti için Hafik'ten kent merkezine geldikten sonra kaybolan zihinsel engelli Ömer Yıldız'dan 16 gündür haber alınamıyor.

Sivas'ın Hafik ilçesine bağlı Koşutdere köyünde yaşayan Şaban-Şerife çiftinin 3 çocuğundan biri olan zihinsel engelli Ömer Yıldız (46), 5 Ocak'ta hasta ziyareti nedeniyle Sivas’a geldi. Köylüleri tarafından en son 5 Ocak'ta kent meydanında görülen Yıldız'dan daha sonra haber alamayan ailesi, durumu jandarma ve polise bildirdi. Polis ve jandarma ekiplerinin arama çalışmalarına rağmen Yıldız'a ulaşılamadı.

Kaybolan ağabeyini aramak için İstanbul’dan gelen İbrahim Yıldız, cadde ve sokaklarda ağabeyini aramaya devam ediyor. Ağabeyinin 5 Ocak günü hasta ziyareti için Sivas’a geldiğini söyleyen Yıldız, “5 Ocak günü ilçeden hasta ziyaretine gidiyorum diye çıkıyor. Hastaneye uğramıyor daha sonra meydanda bir arkadaş görüyor simit arıyor. Ama gündüz olduğundan kaybolduğunu düşünmüyor. O günden beri arıyoruz görenler, tanıyanlar, bilenlerin yardım etmesini istiyoruz” dedi.İbrahim Yıldız, üzerinde ağabeyinin fotoğrafının bulunduğu 3 bin adet afiş bastırarak kentin çeşitli yerlerine astı. 

MUHAMMED YASİR AYDOĞAN - UĞUR YİĞİT

SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Yıldız Hafik Sivas Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title