Haberler

Kayıp Olan Sara Hastası Genç 8.5 Saat Sonra Bulundu

Zonguldak'ın Kozlu ilçesi'nde, annesi 50 yaşındaki Gülnaz Sarı ile kestane toplamak için gittiği ormanlık alanda kaybolan sara hastası, konuşma özürlü 32 yaşındaki İsmail Sarı, 8,5 saat sonra 3 kilometre uzaklıkta yol kenarındaki kayalıklarda otururken bulundu.

Zonguldak'ın Kozlu ilçesi'nde, annesi 50 yaşındaki Gülnaz Sarı ile kestane toplamak için gittiği ormanlık alanda kaybolan sara hastası, konuşma özürlü 32 yaşındaki İsmail Sarı, 8,5 saat sonra 3 kilometre uzaklıkta yol kenarındaki kayalıklarda otururken bulundu.

İlçeye bağlı Kargalar Köyü'nde yaşayan Gülnaz Sarı, saat 11.00 sıralarında 8 aylık iken geçirdiği havale sonucu sara hastalığına yakalanan, konuşma özürlü oğlu İsmail Sarı'yı da yanına alarak kestane toplamak için ormanlık alana gitti. Genç adam, annesiyle bir süre kestane topladıktan sonra gözden kayboldu. Oğlunun yanında olmadığını fark eden Gülnaz Sarı, çevrede oğlunu aradı, fakat bulamadı. Paniğe kapılan kadın, köy muhtarı İbrahim Çevik'i arayarak yardım istedi.

Köy muhtarının ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri yönlendirildi. Daha önce de kaybolan ve bir gün sonra dere kenarında bulunan Sarı'yı aramak için ekiplerle birlikte köylüler de seferber oldu. Duymasına rağmen konuşamadığı için ekipler adını hitap ederek sesli arama yaptı. Yapılan arama çalışmalarına rağmen Sarı, bulunamadı. Ekipler, havanın kararması, ormanlık alanda domuzların görülmesi üzerine arama çalışmalarına son verdi.

ARAMA ÇALIŞMALARI SONLANDIRILDI, BULUNDU HABERİ GELDİ

AFAD ekipleri, sürekli gözyaşı döken Gülnaz Sarı'ya yarın sabah arama kurtarma köpeği birlikte devam çalışmaların süreceğini söylediği sırada İsmail Sarı'nın bulunduğu haberi geldi. Kozlu ilçesinden köye gelmekte olan akrabaları Hüseyin Sarı'nın, sara hastası genci, olay yerinden 3 kilometre mesafedeki Uzungüney Köyü Balkaya Mevkii'nde yol kenarındaki kayalıklarda otururken bulduğu öğrenildi. Bunun üzerine üzüntüsü mutluluğa dönüşen Gülnaz Sarı, AFAD'a ait araca binerek oğlunun yanına gitti. Araçtan inen Gülnaz Sarı, üzerinde pantolonu bulunmayan oğluna sıkı sıkı sarılarak, "Sen beni niye bıraktın yavrum. Oğulcuğum" diyerek büyük sevinç yaşadı. Ekiplere teşekkür eden Gülnaz Sarı, "Çok şükür oğluma kavuştum. Ben onsuz yaşayamam. Ben onu 'oyalansın' diye yanımda götürüyorum. O bensiz yemek yemez, uyumaz, yatmaz. O benim canım, onsuz yaşayamam" dedi.

8.5 saat sonra saat 19.30'da bulunan İsmail Sarı, üşüdüğü için battaniye ile üzeri örtüldükten sonra annesi ile birlikte eve götürüldü. - Kozlu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İsmail Sarı Zonguldak Kozlu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title