Haberler

Kayıp Mali Müşavir Davası

Zonguldak’ta 3 yıl önce kaybolan ve öldürüldüğü ortaya çıkan mali müşavir Mevlüt Bilen ile ilgili davada, mali müşavirin eşinin tahliye talebi reddedildi.

Zonguldak'ta 3 yıl önce kaybolan ve öldürüldüğü ortaya çıkan mali müşavir Mevlüt Bilen ile ilgili davada, mali müşavirin eşinin tahliye talebi reddedildi.

Zonguldak 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan tutuklu sanıklar Ayşe Bilen ve Numan Bekar sabah erken saatlerde Zonguldak Adliyesi'ne getirildi. 3 yıl önce kaybolan Mevlüt Bilen ve tutuklu sanık Ayşe Bilen'in tutuksuz yargılanan çocukları Merve Bilen ve Meral Bilen ile birlikte tutuklu sanık Numan Bekar'ın tutuksuz yargılanan oğlu Ogün Bekar da duruşma salonunda hazır bulundu.

Savcı mütalaasında, tüm araştırmalara rağmen maktulün cesedinin bulunamaması, bu konudaki belirsizliğin sürmesi nedeniyle tutuklu geçirilen sürenin de gözetilerek sanıkların tahliyesini talep etti. Mahkeme heyeti ise sanıklar için olayla ilgili kuvvetli suç şüphesini gösteren kanıtların bulunduğu, delillerin karartılması ihtimali ve adli kontrol uygulamasının yetersiz olacağı gerekçesiyle sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar verdi.

Duruşma 12 Mart 2015 tarihine ertelendi.

OLAYIN GEÇMİŞİ

17 Eylül 2012 tarihinden bu yana kayıp olan Kavaklık Mahallesi'nde yaşayan Mevlüt Bilen'in eşi Ayşe Bilen, eşi için karakola gidip kayıp başvurusunda bulunmuştu. Mevlüt Bilen'in izine uzun süre rastlanmayınca polis şüphelendiği eşini takibe aldı. 3 çocuk babası Mevlüt Bilen'in eşi Ayşe Bilen ile yasak aşk yaşadığı Numan Bekar tarafından öldürüldüğü ortaya çıkmıştı. Nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanan Ayşe Bilen ile Numan Bekar sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Beycuma M Tipi Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumu'na gönderilmişti. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Zonguldak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title