Haberler

Kayıp Kişinin Cesedi Su Kuyusunda Bulundu

Güncelleme:

Batman Kozluk ilçesinde kaybolan bir kişinin cesedi, köyün su kuyusunda bulundu.

İlçeye bağlı Dere köyünde, su sorununu gidermek için kazdırdığı kuyuyu incelemeye giden İbrahim Ekici'den (67) haber alamayan yakınları arama koyuldu. Kuyunun toprak dolu olduğunu fark eden yakınları durumu jandarmaya bildirdi.

CESET OTOPSİ İÇİN HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ

Batman İl Özel İdaresi'ne ait iş makinesiyle yapılan kazıda Ekici'nin cesedine ulaşılırken, ceset otopsi için Kozluk ilçe Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Ekici'nin kuyuda inceleme yaptığı sırada meydana gelen toprak kayması sonucu enkaz altında kaldığı tahmin ediliyor.


Kaynak: AA / Güncel

İbrahim Ekici Kozluk Batman Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (14)

alp:

insanlıgın yüz karasıdır kürtler.

18
36
yanıtYanıtla
ölarduygu35sal@hotmail.com:

ALLAHIN YANLIŞLIKLA YARATIP...HATASINDAN DÖNEMEDİĞİ TEK CANLI TÜRÜ

yanıt0
yanıt0
ZAZAahmet_1989@hotmail.com:

ALP git call of duty oyna bunu yüzümüze söyleyemessin farkımız bu dostum :)

yanıt0
yanıt0
MALATYALI:

DANGALAKLAR YILLARCA İÇİNDE CESET OLAN KUYUNUN SUYUNU MU İÇMİŞLER? TÜÜHH...

1
10
yanıtYanıtla
rogerolmetec47@hotmail.com:

okuman yazman warsa tabiki war ki yorumda yazabiliyorsun dangalak herif haberi oku önce ne diyor

yanıt0
yanıt0
ahmetttt:

kardeşim bizde kürdüz geneleme yapmasanız çok sevinirim her toplumun içerisinde kötü insanlar var her toplumun içerisinde farklı düşünenler vardır önemli olan insanlıktır sizin yaptığınız yorumları gördükçe üzülüyorum. sürekli kürtleri aşağlayıp dışlayıp ağır hakaretler ediyorsunuz yazıkları olsun sizi doğuran anenize sizin gibiler insanlıktan nasibini almamış o yüzden biz kürtler siz türküz deyipte türklükle bir alakası olmıyan sahil kenarındaki p.ç ler aneniz yunan almanlarla ilişkiye giripte sizi doğrmuş babanızın kim olduğu bile beli deyil gidin dna testi yapın ? ninizin babaıs beli değildir

8
1
yanıtYanıtla
diyar 21:

biz kurdlerı tanımadanhakımızda konuşanlara kızmayın çünkü köpekler tanımadıklarına havlarlar

2
4
yanıtYanıtla
hüseyin:

.türklük kürtlük araplık ırk insanı kurtarmaz..allah size türkmüydün kurtmuydun arapmıydın dıye hesap sormaz..ahlaklı olun insan olun musluman kelımesını sıfatını hak edin hak edelim.azcık kendinize gelin bu toprakları bölmek isteyenlerin oyununa gelmeyin şöyle bir duşunun bu gun yapılmak istenen anaların göz yaslarının dinmesidir. ama bunu istemeyen kesimler sizin gibi dusunmeden hakret eden toplum içinde fesat çıkartıp galayana getıren pravekatorler yuzunden kan dokuyor bır bırıne gırıyor.. kanmayın kandırmayın kanmayalım..ne olur uyanın artık bakın bı gidaşata bakın dunya nereye gidiyor bakın 4 bir yanımız savaş. burayada sıçradı sıçrayacak..

5
0
yanıtYanıtla
Şimal:

MALATYALI VE ALP geri zekalılarına sesleniyorum: Oglum siz o insanların sıkıntısını dilerim fazlasıyla yaşarsınız. Pis ırkçılar, Allah belanızı versin. Yavrularım orada su bulmak öyle kolay mı? Dangalak dangalak konuşmayın.

3
2
yanıtYanıtla
hüseyin:

allahı suclayabılecek kadar hadsız bır topluluk varsa oda firavunlaşan zıhnıyetlerdir.. 1.cisi haberi baska yerı ile okuyanlara şoyle diyeyim yıllarca değil haber alamamıslar anında gıdıp bakmıslar kımse o kuyudan su içmemış su sulama kuyusu....insanlığın yuz karası demişler..kürtlerin yuregindeki cesaret ve anlayış in kaç ı klavye arkasında sallamayı tercih eden insanlarda vardır..

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title