Haberler

Kayıp Gencin Cesedi Bulundu

Güncelleme:

Ulus'ta, 2 gündür kayıp olan kişinin, yol kenarındaki çalılıkların arasında cesedi bulundu.

Bartın'ın Ulus İlçesi'nde, 2 gündür kayıp olan 22 yaşındaki Hamit Genç'in yol kenarındaki çalılıkların arasında cesedi bulundu. Hamit Genç'in kafasına taşla vurulduğu belirlenirken, cesedi otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Ulus'un Samat Mahallesi'nde oturan Hamit Genç'in 2 gündür eve gelmemesi üzerine ağabeyi 25 yaşındaki Hakan Genç, dün gece kardeşini aramaya çıktı. Hakan Genç, saat 23.30 sıralarında Mezgeller Mahallesi'nde yol kenarındaki çalılıkların arasında kardeşinin cesedini buldu. Polisin olay yerinde yaptığı incelemede Hamit Genç'in kafasına taşla vurulduğu saptanırken, sinir krizi geçiren ağabeyi Hakan Genç Ulus Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hamit Genç'in cesedi otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Hamit Genç'in bir fabrikada işçi olarak çalıştığı öğrenilirken, ambulans şoförü olan babası Selahattin Genç büyük üzüntü yaşadı.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, Hamit Genç'in 2 arkadaşının ifadesini aldıktan sonra serbest bıraktı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adli Tıp Kurumu Hakan Genç Ulus Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title