Haberler

Kayıp Çoban Ölü Bulundu

Kars'ın Boğatepe köyünde tipiye yakalanıp kaybolan çobanlardan dün tüm aramalara karşın bulunamayan 46 yaşındaki Hüseyin Şenol'un bu sabah cesedi bulundu.

Kars'ın Boğatepe köyünde tipiye yakalanıp kaybolan çobanlardan dün tüm aramalara karşın bulunamayan 46 yaşındaki Hüseyin Şenol'un bu sabah cesedi bulundu. Tipide yönünü kaybeden ve donarak öldüğü belirtilen Hüseyin Şenol'un cesedi ekipler tarafından Boğatepe Köyü'ne getirildi.

Hüseyin Şenol ile birlikte kaybolan diğer çobanlar AFAD ve UMKE ekipleri tarafından dün bulunup kurtarılmıştı.

AFAD MÜDÜRÜ AYGAN: KAYIP ÇOBAN DONARAK ÖLDÜ

İl Afet ve Acil Durum Müdürü Oktay Aygan, 12 Kasım günü Gölbaşı'nda 4 bine yakın koyun bulunduğu sürüler ile çobanların tipide mahsur kaldığı bilgisini aldıklarını, görüş mesafesinin sıfıra düştüğü yoğun kar ve tipide, 2 ayrı ekip, 8 personelle çalışma yaptıklarını bildirdi.

Akşam saatlerine kadar 7 çobana ulaştıklarını, çobanlardan 2'sinin donma tehlikesi geçirdiği için Kars Kafkas Üniversitesi Araştırma Hastanesine kaldırıldığını anlatan Osman Aygan, kötü hava koşulları yüzünden gece arama yapamadıklarını, kayıp olan çoban Hüseyin Şenol'un donmuş cesedine bugün sabah saatlerinde köylülerin ulaştığını söyledi. AFAD ekiplerinin tipide yaptığı kurtarma çalışmalarının görüntülerini paylaşan Aygan, koyunların tipide bölgedeki ahırlara yerleştirildiğini, telef olan hayvan sayısının ise belli olmadığını ifade etti.

görünt dökümü:

-AFAD ekiplerinin çektiği kurtarma görüntüleri

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kars Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 8 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 8 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 8 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? PSG elendi mi? PSG Şampiyonlar Ligi'nden elendi mi, Borussia Dortmund maçı ne oldu? Genel Af çıkacak mı 2024? 9. Yargı Paketi'nde AF var mı? 9. Yargı Paketi ne zaman çıkacak, maddeleri neler? PSG 0-1 Borussia Dortmund maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) PSG B.Dortmund maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Trendyol Anneler Günü hediyesi iPhone hediyesi doğru mu, gerçek mi? 8 - 10 MAYIS HALKA ARZ TAKVİMİ Bu hafta halka arz var mı, yeni halka arz olacak mı? Halka arz olan şirketler hangileri? #129297 PSG Dortmund maçını şifresiz veren kanallar! PSG Dortmund maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title