Haberler

Kayınbirader Katili: Ben Kendimi Savundum

Güncelleme:

Antalya'da kayınbiraderi Mehmet Şahin'i öldürmekten ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılanan Şahin Demirci, kendini savunmak için ateş ettiğini ileri sürdü.

Antalya'da kendisinden ayrılmak isteyen eşiyle barışmak için evine gittiği kayınbiraderi Mehmet Şahin'i öldürmekten ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılanan Şahin Demirci, onu öldürmek istemediğini, kendini savunmak için ateş ettiğini ileri sürdü.

3 Temmuz günü Kepez İlçesi Gazi Mahallesi'nde meydana gelen olayda, 29 yaşındaki Funda Demirci ile eşi 36 yaşındaki Şahin Demirci'nin uzun süredir devam eden şiddetli geçimsizliği, aile faciasına dönüştü. Bir süre önce Adana'ya giden Şahin Demirci, Antalya'ya dönerek eşini ikna etmek üzere kayınbiraderi 26 yaşındaki Mehmet Şahin'in evine geldi. Eşinin işte olduğunu öğrenen Şahin Demirci, pompalı tüfekle eve ve Mehmet Şahin'e ait otomobile ateş etti. Demirci, bir sokak ilerde ise elinde satır olan kayınbiraderi Mehmet Şahin ile karşılaştı. Mehmet Şahin'e pompalı tüfekle ateş edip öldüren Şahin Demirci, gözaltına alınıp tutuklandı.

1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılanan Şahin Demirci, duruşmada kendisini savunduğunu ileri sürdü. Demirci, "Satırla beni öldürmek isteyen kayınbiraderimi durdurmak istedim. Ben kendimi savunmak için ateş ettim. Tüfeğimin içinde daha fişek vardı. Orada birçok kişi vardı. Hepsi de açık hedefti. Onları da vurabilirdim ama sıkmadım. Ben kendimi savunmak için ateş ettim. Bu arada kayınpederim ve kayınvalidem çocuklarımı sokaklarda dilendiriyor. Kayınpederim ve kayınvalidem, cezaevine girdiğim günden bu yana çocuklarımı yanıma getirmedi. Bana çocuklarımı göstermediler" dedi.

Mahkeme başkanı Nihat Altuğ ise "Senin çocuklarına onlar bakıyor ve sen de 'Onlar neden cezaevine çocukları getirmediler' diyorsun öyle mi? Sen onların çocuklarını öldürdün. Nasıl getirsinler sana" dedi. Duruşmaya katılan Mehmet Şahin'in annesi Birsengül ve babası Hasan Şahin ise suçlamaları kabul etmedi. "Biz onun çocuklarına Allah rızası için bakıyoruz" dedi.

Duruşma, tanıkların dinlenmesi için 27 Kasım tarihine ertelendi. - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şahin Demirci Hasan Şahin Antalya Kepez Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title